Elméleti kérdés, de hogy döntenél ekkor?
A gyereketek beteg és nincs elég pénzetek a kezelésre a hitel és a másik gyerek sulija mellett. (TUDOM! Veled sosem fordul elő, mert a 4 diplomáddal milliókat keresel havonta.)
Ekkor megkeres egy régi ismerősöd, aki felajánlja a költségeitek rendezését, ha beszélsz a pároddal, és meggyőzöd, hogy ő legyen hajlandó néha "súgni" cserébe. (A párod NAV - os, rendőr, orvos, minisztériumban vagy bankban dolgozik,...) Igen, börtönbe kerülhet, HA bukik. Ja. De a gyereked meg tolószékbe vagy sírba.
Bónusz is jár! Ha valaki ki akarja túrni a munkahelyéről, vagy bármi mód veszélyezteti az infók beszerzését, csak adja meg az illető nevét és fotóját. >:)

Alternatíva a saját tartalékaim: ingót eladom, baráti, családi kölcsönt kérek, adományt gyűjtök, plusz munkát vállalok.
Nem gondolom, hogy tudnának olyan jelentőségű dologba belerángatni, ami ezeknél is többet ad, és nem is átverés. Ha lecsuknak, mi lesz a beteg gyerekemmel? A könnyebb pénznek is ára van. Esetleg olyasmi, amire elsőre nem is gondolnék.

En annyira béna vagyok, hogy az első alkalommal lebuknék, így se sok pénzt nem kapnék, de még a gyerekem mellett sem lehetnék, mert épp börtönben vagyok. Így nem mennék bele.
De ezek amúgy is akkora butaságok. Nyilván az emberek a saját keretein belül gondolkodnak. A lehetőségeiken belül szerintem mindenki megtesz mindent és pont. És igen, ebben az is benne van, hogy sajnos meghalhat a gyermek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!