Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Rátok szoktak kamuprofilosok...

Rátok szoktak kamuprofilosok vagy akinek van másodprofilja, esetleg párok írni ismerkedés gyanánt?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet kideríteni valóban ők vannak-e a profil mögött?
ma 14:40
 1/3 anonim ***** válasza:
93%
Facebook-on 1-2x előfordult már. Legutóbb bejelölt a fotói alapján egy eszméletlenül vonzó lány Székesfehérvárról, vagyis az volt megadva tartózkodási helynek. Rám is írt, dumáltunk pár mondatot, persze aztán rögtön témát váltva azt kérdezte: "Szereted a szexet?" Már ekkor gyanús volt, annyira, hogy rákerestem google-el a feltöltött képeire. Hát naná, hogy egy francia színész/modell csaj fotóit lopkodta le a netről. Nem voltam vele durva, de finoman, kedvesen közöltem, hogy na akkor itt fejezzük be, szervusz.
ma 15:11
 2/3 anonim ***** válasza:
88%

Általában ezeknek a motivációja nagyon átlátszó. Pénzt akarnak, személyes adatot vagy valami szexuálisat.

Instán rendszeresen kapok ilyen reklámozd az ékszer/ruha márkánkat. Ezek mindig ugyanazt a formulát használják, copy paste az egész.

A háborús menekültes koldulás is kb ez. nem írnak egyedi üzenetet.

Ebből a kettőből heti 2-3 van.

Amelyiknek már saját szövege van, az ritkább. Ezek meg direkt tőled akarnak valamit, szóval vagy nagyon madárnak látszol, vagy szexuálisan behálózhatónak.

ma 15:36
 3/3 anonim ***** válasza:
93%

Instagramon kapok pár havonta olyan spam-et, hogy "reklámozzam a különleges ékszerüket, ruháikat", de már egy jó ideje nem foglalkozom velük. Majdnem szó szerint ugyanaz a szöveg jön, minden egyes alkalommal.

Más eddig még nem volt, remélem így is marad.

Apa kapott egy időben pár háborús menekültes üzenetet.

ma 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!