Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Néha annyira nem értem a...

Néha annyira nem értem a lányokat!?

Figyelt kérdés
Miért van az ha pl:. Instagrammon be követek egy lányt vissza követ utána rá írok és se kép se hang ignorál? 🤨😂😂

jan. 2. 20:01
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Lehet hogy pont fontosabb dolgai vannak...
jan. 2. 20:06
 2/8 anonim ***** válasza:
63%
Nem kötekedésből; nem lehet, hogy ott is helyesírási hibákkal írogattál? Az olyan üzenetekre én sem szívesen válaszolok.
jan. 2. 20:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A bekövetés-visszakövetés az nem feltétlen ismerkedés meg "igen, bébi, tetszel és fogok is beszélgetni" / szabad út az ismerkedéshez. Lehet, hogy örül, hogy vannak követői és udvariasságból visszakövetett.
jan. 2. 20:11
 4/8 A kérdező kommentje:
Ezek a pont fontosabb dolgai vannak ez egy akkor marhasag volt mindig is.. Borbely vagyok napi 10-12 orat dolgozom megis van idom vissza irni embereknek, foleg biztos akkora dolga lehet ha elerheto kozben 😀
jan. 2. 20:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
mert nem akar veled levelezni
jan. 2. 20:19
 6/8 anonim ***** válasza:
17%
Csak néha? Nem kell mindig érteni őket :)
jan. 2. 20:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen oda-vissza jelölgetés manapság egyet jelent azzal, hogy hajlandó valaki romantikus értelemben nyitni a másik felé? Hogy én mi mindenről lemaradtam, te jó isten...

Lehet el kéne mondanod ezt a csajszinak is, mert valszeg ő sincs birtokában ennek az infónak.

jan. 2. 20:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Ismered egyáltalán?
tegnapelőtt 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!