Ez miért jó? Nem értem ezeket a lányokat.
Sok lány van akik szilveszterkor felvesznek ilyen kivágott, mini, csillámos ruhácskákat, magassarkút...
De ez miért jó?
1) baromi hideg lesz.... ha csak a buszon utaznak a buliba akkor is
2) táncolni nem a legkényelmesebbek ezek a minik...ahhoz egy nadrág sokkal jobb
3) a magassarkú részegen = bokatörés
és még sorolhatnám
Egyszerű k**** Van is egy ilyen vicc: Melyik 4 állat bírja a hideget?
fóka,pingvin,jegesmedve, k****
Na mindegy térjünk vissza. Bájologni akarnak, hogy tettszenek mindenkinek. Elcsábítsanak kapós srácokat, mert azt hiszik, hogy így néznek ki sexy-n és hogy ez tetszik mindenkinek. Hát nem! Nagyon megvetem őket mert egyszerűen gusztustalanok. Ha meglátok egyet, szégyellem, hogy én is nő vagyok, velük egyetemben.
Amiket felsoroltál, mind praktikus okok, így logikusak, racionálisak. A lányok teljesen máshogy állnak hozzá. A fő cél, hogy jól akarnak kinézni (abba ne menjünk bele, hogy kinek mit jelent az, hogy jó: a lényeg, hogy jelen kérdés szempontjából őszerintük mi számít annak, hiszen ezért bújnak ilyen rucikba).
Ennek oka, hogy egyfelől a srácoknak szerintük ez bejön (hozzáteszem, javarészt ez így is van), másfelől a lányok közt is megvan ilyenkor az összehasonlítás: egymásra "licitálnak", ki öltözik fel szebben. Olyan ez, mint amikor a srácok versenyeznek, kinek jobb a számítógépe, mobilja, kocsija stb.
A lényeg pedig, hogy ez olyan erős hajtóerő, motiváció bennük, hogy az általad felsorolt praktikai szempontokat sokadlagosnak ítélik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!