Miért viselkedik így velem?
Figyelt kérdés
Járok már egy ideje egy pékségbe és ott van egy velem egykorú hölgy, ezzel nem lenne gond fél évig csak köszönés és mentem is, de az elmúlt 2 hétben megjegyzéseket tesz, megpróbál velem beszélgetni pl: kifigyeltem mikor veszel ezt azt amazt, időjárás stb.. ez normális kedvesség vagy kicsit több?dec. 6. 11:41
1/16 anonim válasza:
Ez zavar téged?
Ha igen, akkor a te készülékedben van a hiba.
És valószínűleg igen, különben nem írtál volna ki kérdést róla.
2/16 A kérdező kommentje:
Kérdésre kérdés, köszi a semmit!
dec. 6. 14:41
3/16 anonim válasza:
Nem zavarna, sőt jól esne a közeledése. Ezzel akarhat megtartani magának vevőként.
4/16 A kérdező kommentje:
De nem értem mi értelme ennek igazából nem vagyok az a beszédes és nem is szeretnék
dec. 6. 18:05
5/16 anonim válasza:
Nem tudom, hogy kellene erre reagálni.
Nyilván kedvesség, hogy kifigyelik, mikor mész be, és már ott van előkészítve, hogy mit fogsz venni (jártam már így párszor), de nekem ez annyira kellemetlen, annyira nem akarom ezt, hogy inkább bemegyek random boltba a városban, akár még olyan helyre is, ami nem esik útba, csak ne legyen ez. Én csak a személytelen interakciókat akarom, kösz.
6/16 A kérdező kommentje:
Így van de miért csinálja ezt?
dec. 6. 20:55
7/16 anonim válasza:
Ő barátkozó tipus, Te pedig tartózkodó. Ez ne bántson Téged!
8/16 A kérdező kommentje:
De eddig tök jól megvoltunk és most ez a 2 hét kereshetek másik pékséget :/
dec. 6. 21:21
10/16 A kérdező kommentje:
Nekem családom van szóval semiképp nem szeretnék ilyenekbe belemenni
dec. 7. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!