Miért viselkedik így velem?
Eddig azt hittem, hogy nő vagy... Nők szoktak ilyenen töprengeni.
Talán mégis férfi vagy?
Légy vele szemben tartózkodó, beszéd közben ne mosolyogj rá, válaszolj kurtán. Majd csak észre veszi, hogy nem vonzódsz felé. Én pl. ilyenből semmi problémát nem csinálnék, de ez én vagyok, nem Te.
Idővel ő is észreveszi, hogy - ha tetszel is neki - Te nem akadsz a horgára akadni. Ő még nem férjezett, nincs karikagyűrűje?
Feltételezhető, de nem biztos.
Egyszer tegyél neki említést a feleségedről, miután váltottatok 1-2 szót és ő ismét kezdeményezett beszélgetést. Pl. sietek, mert vár a feleségem. Megyünk a szüleihez.
Kérdezd meg mikor végez.
Ha nincs férje akkor kísérd haza, mondd meg hogy hozzád nem mehettek a feleséged miatt.. 😐
Nem tudtam, hogy a kedvenc dohányboltomban mindhárom eladó a testemet akarja, és mennyire fura, hogy pont egy hetero férfit, meg két leszbikus nőt foglalkoztatnak, és épp mindegyik értem epekedik.
Vagy csak kedvesek próbálnak lenni, nem tudom, nagyon nehéz kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!