Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért viselkedik így velem?

Miért viselkedik így velem?

Figyelt kérdés
Járok már egy ideje egy pékségbe és ott van egy velem egykorú hölgy, ezzel nem lenne gond fél évig csak köszönés és mentem is, de az elmúlt 2 hétben megjegyzéseket tesz, megpróbál velem beszélgetni pl: kifigyeltem mikor veszel ezt azt amazt, időjárás stb.. ez normális kedvesség vagy kicsit több?

dec. 6. 11:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Eddig azt hittem, hogy nő vagy... Nők szoktak ilyenen töprengeni.

Talán mégis férfi vagy?

Légy vele szemben tartózkodó, beszéd közben ne mosolyogj rá, válaszolj kurtán. Majd csak észre veszi, hogy nem vonzódsz felé. Én pl. ilyenből semmi problémát nem csinálnék, de ez én vagyok, nem Te.

Idővel ő is észreveszi, hogy - ha tetszel is neki - Te nem akadsz a horgára akadni. Ő még nem férjezett, nincs karikagyűrűje?

dec. 7. 15:33
 12/16 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok igen ő pedig nő, nemtudom hogy férjezett-e de ő is fiatal mint én, de akkor te is úgylátod hogy a hirtelen kedvesség meg kifigyelés mögött lehet valami?
dec. 7. 15:40
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Feltételezhető, de nem biztos.

Egyszer tegyél neki említést a feleségedről, miután váltottatok 1-2 szót és ő ismét kezdeményezett beszélgetést. Pl. sietek, mert vár a feleségem. Megyünk a szüleihez.

dec. 8. 08:43
 14/16 anonim ***** válasza:
49%

Kérdezd meg mikor végez.

Ha nincs férje akkor kísérd haza, mondd meg hogy hozzád nem mehettek a feleséged miatt.. 😐

dec. 13. 13:27
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem tudtam, hogy a kedvenc dohányboltomban mindhárom eladó a testemet akarja, és mennyire fura, hogy pont egy hetero férfit, meg két leszbikus nőt foglalkoztatnak, és épp mindegyik értem epekedik.

Vagy csak kedvesek próbálnak lenni, nem tudom, nagyon nehéz kérdés.

dec. 13. 17:24
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, utolsó énis oda vagyok érted moat hogy mondod cigivel a szádba
dec. 13. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!