Férfiak! Mitől lesz csúnya számotokra egy nő? Milyen hibákat nem tudtok tolerálni az arcon?
Figyelt kérdés
ma 16:28
1/12 anonim válasza:
Van ugyebár egy adott szépségideál arc, ilyen Palvin Barbi féle. Lágy vonások, pisze orr, szép szemek, szép fogak, szimmetria. Minél több vonásod tér el minél nagyobb mértékben ettől, technikailag annál csúnyább vagy. Pl. nagy orr, csúnya fogsor, aknés arc, elálló fülek, férfias arcvonások meg ilyesmi.
2/12 anonim válasza:
Az ocsmány smink. Vadtag szemöldök, barnára festett arc, piros vagy barna száj.
3/12 anonim válasza:
És van a kisugárzás..
Vannak "ronda" csajok, akikre tapadnak a pasik és vannak szépek, akit valamiért mégis elkerülnek.
4/12 anonim válasza:
Nincs olyan ronda nő, akire tapadnának a pasik. Max. a ronda pasik.
5/12 anonim válasza:
Dikk en eddig abban a hitben éltem hogy a kialló füleim cukik mondjuk nem tudom miért mert erre pozitív visszajelzést nem kaptam sőt :D. Most kell itt tudasolnom vele hogy nem az
6/12 anonim válasza:
Lehet neked jól állnak, nem tudom, de általában ez nem a szexepilje az embereknek :D Pl. Ian Somerhaldert nézd meg fülplasztika előtt és után. Orbitális különbség. Egy átlagjóskából lett 10/10-es pasi.
7/12 anonim válasza:
9/12 anonim válasza:
Számomra külsőleg egyetlen dologtól tud igazán csúnya lenni egy nő, az elhízástól. A hatalmas műkörmök és a láthatóan rajzolt szemöldök sem vonz túlságosan. 40/f
10/12 anonim válasza:
Extra vastag vagy elhanyagolt szemöldök, éles, férfias arcvonások, nagyon durván kiálló kapafog.
A sminket nem említem, az nem egy született adottság, mint a fentiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!