Mikor és hogy tudatosult benned hogy csúnya vagy? Hogy tudtad/tudod kezelni?
Figyelt kérdés
nov. 26. 17:59
1/10 anonim válasza:
Én mindig is tudtam, csak nem izgat. Nem akarok mások elvárásainak megfelelni.
2/10 anonim válasza:
Gyerek korom óta tudom, akkor még érdekelt mit mond más. Mára már lesz@rom,mert a vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van.
3/10 anonim válasza:
Nekem kicsit keményebb volt, jó látni hasonló véleményeket!
4/10 anonim válasza:
Mindig is tudtam, és folyamatosan meg is kaptam. Voltak akik részletesen elmondták.
5/10 anonim válasza:
Óvoda óta ez van, mai napig szóvá teszik, nem lehet kezelni.
6/10 anonim válasza:
Gyerekkorom óta már akkor tudtam hogy nem lesz barátnőm se most 28 éves vagyok és nem is volt párkapcsolatom de legalább 17 évesen tudtam ezt.
7/10 anonim válasza:
Mindig is tudtam, mert rendszeresen megkaptam mindenhol.
Otthon, iskolában, gyerekként, felnőttként.
Nyilván ennek megfelelően az önbizalmam sem igazán alakult ki.
Feldolgozni igazán nem lehet. Talán annyi, hogy amennyire tudtam kihoztam a maximumot magamból, ami legalább arra jó, hogy ne forduljanak utánam az utcán röhögve.
Egyetlen igazán fájó dolog, hogy a nőknek egyszerűen nem jövök be. Hiába vagyok intelligens, jó partner, egzisztenciával, egészséges értékrenddel. 1000-ből 999 nem tekint rám potenciális párkapcsolatként.
8/10 anonim válasza:
Nem számít. Amit meg tudtam változtatni magamon, megtettem, amit nem, azt elfogadtam. Eljutottam oda, hogy minimálisan sem érdekel mások véleménye, csak magamnak akarok jól kinézni.
9/10 anonim válasza:
Nem tudatosult bennem soha. De az igen, hogy nem vagyok egy szépség. A viaszajelzések által.
10/10 anonim válasza:
Szerintem itt tuti mindenki pasi mint én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!