Mit csináljak ha egy nagyon ronda férfi vagyok, és nagyon féltékeny vagyok azokra a férfiakra akik helyesek?
Figyelt kérdés
22/Fszept. 3. 11:00
1/13 anonim válasza:
Töltött káposztát, mert azt szeretem.
2/13 anonim válasza:
Legyél okos, értelmes, normális férfi.
3/13 anonim válasza:
Van egy mondás, miszerint:
"Sötétben minden tehén fekete".
Szóval érted. Lámpaoltás után nem az fog számítani, hogy hogy nézel ki. Hanem hogy mit tudsz. ;)
5/13 anonim válasza:
Nem tudom, pontosan mit értesz ronda alatt, de megpróbálhatsz dolgozni azon, ami nem tetszik magadon. Ha az alkatoddal nem vagy elégedett, járj el edzeni, ha a ruhatárad/stílusod nem megfelelő, elmehetsz színtanácsadásra vagy neten is nézegethetsz képeket, hogy lásd mi a trendi
6/13 anonim válasza:
Te még jól jàrtàl. Én ronda férfi vagyok és féltékeny azokra a nőkre akik jól néznek ki.
7/13 anonim válasza:
Mindenki azzal dolgozik ami van. Van ami nem tudunk módosítani, de van sok olyan dolog amin lehet dolgozni.
8/13 anonim válasza:
Gazdagodj meg! Majd azok a jóképű pasik lesznek rád féltékenyek
9/13 rántotthúsosszendvics válasza:
Az önbecsülésed nem szabad csak a külsődön alapuljon. Találd meg az erősségeidet, legyen szó akár a humorérzékedről, intelligenciádról, vagy bármi másról, amit értékelsz magadban. :)
Ahelyett, hogy a féltékenységre összpontosítasz, próbáld meg inkább arra fordítani az energiát, hogy önmagad legjobb verzióját hozd ki.
Ha elkezdesz dolgozni magadon (testmozgás), akkor egy idő után jobban fogod érezni magad!
10/13 anonim válasza:
Edzés, fodrász, barber, ruha vasarlas, óra vásárlás, igényesség. Egyébként a ronga pasiknak is van bojuk, tehát a külső kívül is fel lehet mutatni egy két dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!