Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha egy nagyon...

Mit csináljak ha egy nagyon ronda férfi vagyok, és nagyon féltékeny vagyok azokra a férfiakra akik helyesek?

Figyelt kérdés
22/F

szept. 3. 11:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%
Töltött káposztát, mert azt szeretem.
szept. 3. 11:03
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Legyél okos, értelmes, normális férfi.
szept. 3. 11:04
 3/13 anonim ***** válasza:
65%

Van egy mondás, miszerint:

"Sötétben minden tehén fekete".

Szóval érted. Lámpaoltás után nem az fog számítani, hogy hogy nézel ki. Hanem hogy mit tudsz. ;)

szept. 3. 11:06
 4/13 anonim ***** válasza:
56%
Ne legyél nagyon ronda férfi.
szept. 3. 11:22
 5/13 anonim ***** válasza:
80%
Nem tudom, pontosan mit értesz ronda alatt, de megpróbálhatsz dolgozni azon, ami nem tetszik magadon. Ha az alkatoddal nem vagy elégedett, járj el edzeni, ha a ruhatárad/stílusod nem megfelelő, elmehetsz színtanácsadásra vagy neten is nézegethetsz képeket, hogy lásd mi a trendi
szept. 3. 11:26
 6/13 anonim ***** válasza:
24%
Te még jól jàrtàl. Én ronda férfi vagyok és féltékeny azokra a nőkre akik jól néznek ki.
szept. 3. 11:34
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki azzal dolgozik ami van. Van ami nem tudunk módosítani, de van sok olyan dolog amin lehet dolgozni.
szept. 3. 11:35
 8/13 anonim ***** válasza:
44%
Gazdagodj meg! Majd azok a jóképű pasik lesznek rád féltékenyek
szept. 3. 11:38
 9/13 rántotthúsosszendvics ***** válasza:
80%

Az önbecsülésed nem szabad csak a külsődön alapuljon. Találd meg az erősségeidet, legyen szó akár a humorérzékedről, intelligenciádról, vagy bármi másról, amit értékelsz magadban. :)

Ahelyett, hogy a féltékenységre összpontosítasz, próbáld meg inkább arra fordítani az energiát, hogy önmagad legjobb verzióját hozd ki.

Ha elkezdesz dolgozni magadon (testmozgás), akkor egy idő után jobban fogod érezni magad!

szept. 3. 11:44
 10/13 anonim ***** válasza:
57%
Edzés, fodrász, barber, ruha vasarlas, óra vásárlás, igényesség. Egyébként a ronga pasiknak is van bojuk, tehát a külső kívül is fel lehet mutatni egy két dolgot.
szept. 3. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!