Ha egy férfi barát ilyet kérdez akkor féltékeny?
Figyelt kérdés
Munkatársak voltunk, jó viszonyban maradtunk. Férjem is ismeri. Neki is van családja. Pár napja beszélgettünk és rákérdezett volt-e előző este szex a férjemmel. Meglepődtem és egy hülye indokkal letettem a telefont. Még sose érdeklődött így.2023. nov. 14. 11:16
1/4 anonim válasza:
Nem féltékeny, hanem kezdeményezett nálad, ui. meg akar dugni.
2/4 anonim válasza:
Nem tudjuk, milyen hangsúllyal kérdezte meg milyen szövegkörnyezetben, milyen beszédszituációban. Lehet, hogy poénnak szánta és csak ugratott, az is lehet, hogy a morcos stílusod okára akart hülye magyarázatot magának, de az is lehet, hogy érdeklődik, mert bejössz neki vagy kíváncsi, hogy nálatok hogy mennek a hálószobadolgok, mert náluk éppen sza rul. Mindenesetre nem sok köze van hozzá, hacsak nem vagytok nagyon-nagyon közeli barátságban egymással. De ezt kétlem. Ezerféleképpen lehet válaszolni rá, a diplomatikus "Ez csak ránk tartozik."-tól kezdve a viccesnek szánt vagy ugratós "Miért, nálatok nincs mindennap háromszor? :)"-on keresztül a durva és elutasító "Semmi közöd hozzá!"-ig, ahogy a helyzet adja/megkívánja.
3/4 anonim válasza:
Hát a legtöbb férfi akkor mondja ezt, ha egy nő nagyon ideges, "nem volt megdugva rendesen, azért ilyen feszült", szóval szerintem csak poénkodott.
4/4 anonim válasza:
3-as igen, a sok szexista bunkó valóban erre asszociál, vagy épp a menzesszel példálózik, az el sem jut az agyáig, hogy egy nőnek is vannak érzelmei, és nem jókedvűnkőből "hisztizünk".
És nem a "legtöbb férfi" mondja ezt, hanem a tahó, aki életében nem tisztelt egy nőt sem ;)
Kérdező: a férfibarátod - köhm "barátod" - meg akar dgni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!