Mit csináljak ha egy nagyon ronda férfi vagyok, és nagyon féltékeny vagyok azokra a férfiakra akik helyesek?
Figyelt kérdés
22/Fszept. 3. 11:00
11/13 anonim válasza:
gyűjts plasztikai műtétre.
Minél hamarabb elvégzed annál jobb. Én túl sokáig vártam vele.
Fiatal vagy , menj el mondj fel, menj el munkanélkülire menj el műtétre és jobb lesz.
Nekem jót tett csak én 35 voltam már. Orr és fül műtétem volt, az orrom rohadt nagy volt egész arcom elcsúfította, 2 hónap volt míg teljesen lement a gyulladás és a dúzzanat mert a csontokkal is dolgozni kellett.
Aki nincs ilyen helyzetben soha nem fogja megérteni.
12/13 anonim válasza:
"Lámpaoltás után nem az fog számítani, hogy hogy nézel ki. Hanem hogy mit tudsz. ;)"
A mi fajtank nem tud semmit, mert nem kap lehetoseget, hogy tanuljon :)
40F incel
13/13 anonim válasza:
Viselkedj úgy mintha helyes lennél és a végén szebb lesz a nejed, mint az övék. Az majd kompenzálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!