Az nem baj hogyha Facebookon nem szeretnék olyan profilképet beállítani amin én vagyok, mert nem akarok kitenni a ronda arcomról fotót?
Nekem amikor nem volt kint képem magamról, marketplacen szinte sose írtak vissza az eladók.
Ennyiből hátrány lehet.
Nem baj, azt cisnálsz amit akarsz.
Magának a felületnek a használata bizonyos szempontból nehezebb így, mert az emberek nemes egyszerűséggel vagy nem tudják ki vagy, vag ynem tekintenek hiteles felhasználónak, kamunak tartanak.
De ennyi önszeretettel gondolom túlzottan úgysem osztasz meg semmit csak chatelésre használod. Arra meg bőven elég bármi, az ismerőseid tudják ki vagy.
Egyébként köztes út lehet az, hogy egy képedből AI segítségével csinálsz egy rajzolt vagy animált karakterarcot. Így egy cosmó szépséghibát ki tudsz küszöbölni, de felismerhetővé válasz az ismerősök számára. Mondjuk a hitelességen nem segít, de ez van.
Hosszú távon mondjuk nem ártana pszichológushoz menni, mert az bizony probléma, ha vlaaki ennyire nem szereti saját magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!