Miért van az, hogy a legtöbb emlős állat kölyökként aranyos, de az ember baba egyáltalán nem az?

Igaz!

A fajtársainkhoz máshogy viszonyulunk. Kritikusabbak vagyunk. Nézz meg egy csapat gyereket. Biztos lesz egy, akit kiközösítenek. Én is egy kezemen megszámolom hány babát/gyereket tartottam 36 évem alatt cukinak. A többsége vagy ronda vagy semleges.
Az állatka meg a barna, fehérje nélküli nagy szemével, ahogy könnyes tekintettel rád néz, olyan kis ártatlan.
A gyerekekhez valszeg társítasz is egyfajta undort. Belegondolsz, hogy mivel jár a nevelése és mennyire hisztisek, fárasztóak sokszor, ez is ellenszenvet vált ki.
Igen. Nem szeretem őket valóban. De alapból az embereket sem.
Például azon is gondolkodtam már, hogy milyen érdekes, hogy az idegen embereket nem tudom szeretni/kedvelni, de pl egy számomra idegen kutyát simán megszeretgetnék abban a pillanatban ahogy meglátom.
Nyilván a férjem, családom szeretem... de idegeneket hogy lehetne szeretni? Én még kifejezetten undorodom is az emberektől. De az állatokat szeretem.

Provokatív troll kérdés.
A gyakorin összejönnek a gyerekutálók, de a való életben még soha senkitől nem hallottam, hogy a kisgyerekeket an bloc rondának tartotta volna valaki.

Kérdező amit utoljara írtál azért annyira nem meglepő. Akkor lennél klinikai eset, ha idegen embereket akarnal megszeretgetni az utcán:D
Mindazonáltal mióta kiirtad a kerdesedet is idegen emberekkel kommunikalsz es nem egy allatmenhelyen patyolgatod es teremtesz kapcsolatot a kutyakkal.
Én igen. Például legjobb barátnőm szerint is undorítóak. Anyám szerint meg szépek. Mindkét táborból ismerek embereket. Nincs szerintem ebben semmi provokatív, ha valaki undinak tartja a kisbabákat. Hiszen azok...
Persze, tudom, hogy idegen emberekkel kommunikálok. Ettől még nem kedvellek titeket, ahogy ti se engem.
Állatmenhelyen nem tudok ott lenni sajnos 0-24-ben.. viszont itthon megtudom szeretgetni minden nap a mentett kutyámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!