Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a legtöbb...

Miért van az, hogy a legtöbb emlős állat kölyökként aranyos, de az ember baba egyáltalán nem az?

Figyelt kérdés
Kimondottan visszataszító sok kisbaba látványa. És nem csak szerintem. Undik.
jan. 16. 14:10
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
74%
Az embergyerek relatíve koraszülött az állatokhoz képest. Tehát az egy éves totyogóst, az egyhónapos kutyakölyökkel kellene összevetni cukiságban. Kb ugyanott is tartanak. Csetlenek, botlanak.
jan. 16. 16:47
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Máshogyan ítélünk meg egy állatot, mint egy embert. Az állatka aranyos, mert kicsi, szőrös, esetlen, bohókás, míg egy gyerek...? Meg mást várunk el egy állatkától, mint egy embergyerektől.
jan. 16. 18:29
 23/34 anonim ***** válasza:
51%
Ez szerintem a szőr hiánya miatt van. A szőrös állatok többsége ruha nélkül is jól néz ki. Az emberek többsége meg ocsmányul néz ki ruha nélkül. Persze vannak a topmodell alakú, tökéletes bőrű, szálkásan tónusos alakú emberek, akik objektív szemmel nézve szépek. De őket leszámítva a nagy többség nem néz ki jól meztelenül, még a fiatal, nem elhízott emberek sem. Nézd meg a szőr nélküli macskákat milyen rondák. Na ilyen rondák vagyunk mi is:) Olyan kár, hogy nincs bundánk, akkor még ducin is cukik lennénk, mint a dagadt cicák.
jan. 17. 01:01
 24/34 A kérdező kommentje:

Igaz!

jan. 17. 08:03
 25/34 A kérdező kommentje:
És valóban, a kérdésemet leszűkítettem a babákra, de valójában az ember, mint faj, általánosságban mindenhogy visszataszító egy élőlény.
jan. 17. 08:04
 26/34 anonim ***** válasza:
77%

A fajtársainkhoz máshogy viszonyulunk. Kritikusabbak vagyunk. Nézz meg egy csapat gyereket. Biztos lesz egy, akit kiközösítenek. Én is egy kezemen megszámolom hány babát/gyereket tartottam 36 évem alatt cukinak. A többsége vagy ronda vagy semleges.

Az állatka meg a barna, fehérje nélküli nagy szemével, ahogy könnyes tekintettel rád néz, olyan kis ártatlan.

A gyerekekhez valszeg társítasz is egyfajta undort. Belegondolsz, hogy mivel jár a nevelése és mennyire hisztisek, fárasztóak sokszor, ez is ellenszenvet vált ki.

jan. 17. 08:48
 27/34 A kérdező kommentje:

Igen. Nem szeretem őket valóban. De alapból az embereket sem.

Például azon is gondolkodtam már, hogy milyen érdekes, hogy az idegen embereket nem tudom szeretni/kedvelni, de pl egy számomra idegen kutyát simán megszeretgetnék abban a pillanatban ahogy meglátom.

Nyilván a férjem, családom szeretem... de idegeneket hogy lehetne szeretni? Én még kifejezetten undorodom is az emberektől. De az állatokat szeretem.

jan. 17. 09:37
 28/34 anonim ***** válasza:
47%

Provokatív troll kérdés.

A gyakorin összejönnek a gyerekutálók, de a való életben még soha senkitől nem hallottam, hogy a kisgyerekeket an bloc rondának tartotta volna valaki.

jan. 17. 12:00
 29/34 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező amit utoljara írtál azért annyira nem meglepő. Akkor lennél klinikai eset, ha idegen embereket akarnal megszeretgetni az utcán:D

Mindazonáltal mióta kiirtad a kerdesedet is idegen emberekkel kommunikalsz es nem egy allatmenhelyen patyolgatod es teremtesz kapcsolatot a kutyakkal.

jan. 17. 12:13
 30/34 A kérdező kommentje:

Én igen. Például legjobb barátnőm szerint is undorítóak. Anyám szerint meg szépek. Mindkét táborból ismerek embereket. Nincs szerintem ebben semmi provokatív, ha valaki undinak tartja a kisbabákat. Hiszen azok...

Persze, tudom, hogy idegen emberekkel kommunikálok. Ettől még nem kedvellek titeket, ahogy ti se engem.

Állatmenhelyen nem tudok ott lenni sajnos 0-24-ben.. viszont itthon megtudom szeretgetni minden nap a mentett kutyámat.

jan. 17. 14:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!