Dögunalom.
Persze, nyilván jó fej volt a fiú is, hogy pénzt akart keresni, nem kunyerálni, vagy lehúzni a szüleit, meg a rendőr is, aki segített neki.
Azt nem értek mi ebben a hír. Napi 100 hasonló történik minden országban, ezek a napi csodák, hogy egyes emberek tudnak figyelni és segíteni másoknak, nem zombiként rohannak mint az átlag. De kiragadni egyet, és úgy kezelni, mint valami kuriózumot azért túlzás. Búvármédia szokása, hogy a semmit is felfújják, hogy nesze paraszt, csodálkozz. Egyre silányabb az online média is.
Ment a piros 👎
#6: És miért? Melyik része nem volt hasznos? A kérdésed az volt, hogy aranyos-e, ami ugye szubjektív. Erre válaszoltam, hogy szerintem milyen és még meg is indokoltam. Tehát a válaszomat fel kellett volna pontoznod, mert az oldal elveit tekintve hasznos. Csak te nem értesz egyet vele... A ttőt meg külön kellene tudni választani egy felnőtt, értelmes, írástudó embernek.
Na erre is nyomd a pirost, legalább jól alszol majd :D
Maga a gesztus aranyos. De a cikk egy hányinger. Úgy éreztem, miközben végigolvastam, hogy egyrészt kifordul a belem, annyira gejl, másrészt mintha egy ötödik osztályos diák fogalmazását olvasnám.
De ha neked erre van igényed, írok neked egy ilyet minden egyes alkalommal, mikor ételt veszek egy hajléktalannak.
Amúgy neked mi lelkivilágod lehet, hogy annyira megfog egy okádék szösszenet, amit valószínűleg a gyakornok szarás közben írt a mobiljáról azért, hogy legyen valami, ami kitölti a helyet a kezdőlapon, hogy kérdést írsz ki róla, de gyűlölettel telve lepontozod azokat, akik látják, hogy ez szemét tartalom, és az érzelmeinkkel akar játszani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!