Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen aranyos történeteit el...

Milyen aranyos történeteit el vannak a cicáitokról?

Figyelt kérdés
Arra gondolok amikor rosszat vagy furcsa dolgokat csinálták amiken csodálkoztatok. Én nagyon szeretem a cicákat és örülök mikor olvasom mások cicái miket tudnak.

2022. máj. 30. 19:46
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Az egyik macskám minden ajtót kinyit és a konyha ajtót be is csukja. A másik macskám ivott a vécécsészéből, állandóan hízeleg és megy anyu után a kertbe ahol nem engedi dolgozni hanem hembereg a veteményen. A harmadik macskám a gázon lévő lábis fedelét felrehajtotta és a húst kiszedte, a makaronit otthagyta.
2022. máj. 30. 19:48
 2/22 anonim ***** válasza:
97%

Az én egyik cicám annak idején berepült a szúnyoghálón. Akkor kezdtünk el szúnyoghálókat rakni az ablakra, és a cica pont kint volt az udvaron. A konyhaablakunk az udvarra nyílt, és épp ott szereltük a hálót. Végre kész, minden jó, egyszercsak a cica gondolt egyet, nekirugaszkodott, és egy nagy lyukat maga után hagyva egyszerűen átrepült a szúnyoghálón, be a konyhába.

A másik cicám meg kölyökkorában beleült a kád vízbe. Kiengedtem magamnak a fürdővizet, de valamiért elmentem még nem ültem bele a kádba, a macska pedig belógott. Megyek vissza, odaérek a kádhoz, a cicám meg teljes nyugodtsággal ücsörgött a neki nyakig érő kád melegvízben.

2022. máj. 30. 19:55
 3/22 anonim ***** válasza:
97%

Vettünk kályhát. Első begyújtás. A macska leül mellé és nézi. Tapogatja. Közben melegszik. Egy idő után nem ér hozzá, csak a mancsával közelít.

Állok neki hamuzni. A macska teljes pánikban bököd. A mancsával mutatja, ahogy közelített a kályhához.

Ezt nem néztem ki egy macskából.

2022. máj. 30. 20:03
 4/22 franciasrac ***** válasza:
95%
A volt kismacskám szokott a mosogatóban aludni
2022. máj. 30. 20:05
 5/22 anonim ***** válasza:
46%
Te nem felnőtt vagy hanem egy undorító szr ember.
2022. máj. 30. 21:29
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Az én macskám szeret kommunikálni és hízelegni, mindig prüttyög, ha játszani szeretne. Hobbija a közös fürdőzés, ilyenkor mindig jön lefetyelni a forró vízből is, majd a mosogatógépről stíröl. Francia erkélyem van, oda kimehet mozizni, vagy az ablakból műveli, kedvencei a madarak meg a bogarak. Imádom akkor is, ha hozza a kis játékait, amik általában egy madzag, alufólialabda szinten mozognak.
2022. máj. 30. 21:51
 7/22 anonim ***** válasza:
76%

Ja, nyilván attól lesz valaki felnőtt, hogy szarba se veszi az állatok életét.

Nekem már több macskám van így is, mint amennyit anyagilag kényelmes lenne vállalni, de képzeld, nem derogált ivartalanítani őket, pedig még csak nem is kintiek. Ha kint tartod őket, ez lenne a minimum, nem kellett volna megvárnod, hogy ennyien legyenek, akkor nem lenne "kisebb vagyon".

2022. máj. 30. 21:56
 8/22 anonim ***** válasza:
23%
11-es sajnos nem az enyém volt korábban az a 4 db, csupán megörököltem. És mit kezdjek pár kinti macskával? Hát etettem. Szerintem ettől kifejezetten jó embernek számítok. De te aztán egy szent vagy biztos.
2022. máj. 30. 22:02
 9/22 A kérdező kommentje:
Ahol lakom ott is volt egy ,,kislányom,, akit sajnos elütött az autó és meghalt. Nagyon okos macska volt. Felugrott a kagylóba és ivott a csapból. Máskor felugrott a forgószékemre és ott aludt.
2022. máj. 30. 22:20
 10/22 anonim ***** válasza:
70%

Ez most nem kötekedésből, de miért okos egy macska attól ha felugrik a székre, vagy oda megy inni ahol vizet talál?

Van egy foltos macskám, jópár éves, már kicsit szottyadt szegény az öregségtől, de kifejezetten intelligens. A kölykeit hagyja enni pedig tudom hogy éhes, mégis megvárja amíg azok szenvednek egy falaton (most tanulnak enni) és csak utána eszi meg a maradékot. Ha bent van a lakásban és hallja hogy nyílik az ajtó, elbújik mert apa ki szokta paterolni, ha tiszta a levegő előjön. Volt hogy kipiszkálta a hűtő mögé esett falatot egy bottal amit a kályhánál talált tök egyedül. Mindig jelez ha ki kell menni, bent nincs alom és inkább megpusztul fájdalmában mint hogy a lakásba piszkítson; egyszer esett meg hogy meg volt fázva és későn vettem észre hogy szólt; bement a fürdőbe és a zuhany lefolyóba pisilt, amit utána elég volt leengednem vízzel. Továbbá mindig hoz egeret, ott vár a lyuk felett órákat. Öreg de hűséges. Nagyon fogom sajnálni mikor lejár az ideje.

2022. máj. 30. 22:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!