Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a legtöbb...

Miért van az, hogy a legtöbb emlős állat kölyökként aranyos, de az ember baba egyáltalán nem az?

Figyelt kérdés
Kimondottan visszataszító sok kisbaba látványa. És nem csak szerintem. Undik.
ma 14:10
1 2 3
 1/21 Elérem a kilincset ***** válasza:
59%
Az állat kölykök is visszataszítóak születés után, csak utána lesznek "cukik" ahogy a gyerek is 1-2 ever kora után.
ma 14:12
 2/21 anonim ***** válasza:
50%
Én cuki voltam
ma 14:12
 3/21 anonim ***** válasza:
71%
Én 1 éves koromban voltam a legcukibb. Közvetlen születés után az emlős állatok se azok. Amúgy meg ízlés dolga is, hogy ki mit/kit tart cukinak.Nézz meg egy kisciciát közvetlenül a születése után. Cuki, vagy nem cuki? Szerintem egyáltalán nem az. 2-3 hét után lesz az kb.
ma 14:19
 4/21 anonim ***** válasza:
60%

Pedig az.

"És nem csak szerintem"

Él a Földön 7 milliárd ember. Egész biztos, hogy akad köztük mindenféle. Olyan is van, aki a saját gyerekeit lemészárolja, vagy olyan is, aki képes egy másik emberből enni. Attól, mert valami létezik, és nem csak egy emberre igaz, még az nem lesz normális, általános meg végképp nem. 1-2 ezrelék úgy gondolkodik, mint te, de ettől ez még nem lesz általános érvényű.

Mellesleg: láttál már újszülött nyulat?

ma 14:21
 5/21 Metionin ***** válasza:
80%
Mert nem szőrös. Nézd meg azokat a kisállatokat, amik pucéran születnek. A madarak pláne nem cukik közvetlenül kikelés után. De valóban, az embergyerek a legkevésbé cuki még azok között is.
ma 14:25
 6/21 A kérdező kommentje:
Nem közvetlenül a születés utáni állapotról beszélek, ezt ti tettétek hozzá. Olyankor valóban egyáltalán nem aranyosak az állatok sem. Kölyökkorról beszélek, ember esetében kisbabáról, nem újszülöttről. Újszülöttként pláne förtelem az összes gyerek. És mielőtt mondanátok, igen, én is rohadt ronda voltam újszülöttként, mint mindenki :D
ma 14:29
 7/21 anonim ***** válasza:
30%
Kérdező, ha szerinted az emlősállatok kölkei szebbek mint az embereké, mert számodra az babák undorítók és visszataszítóak, akkor a pszichéddel, plusz a józan ítélô képességeddel nagyon nagy problémák vannak. És itt nem mentség a 14-15 éves életkorod sem. Mert a kamaszok többsége is normális. Te pedig sajnos az a kivétel vagy, aki erősíti ezt a szabályt.
ma 14:30
 8/21 A kérdező kommentje:

"1-2 ezrelék úgy gondolkodik, mint te"

Hú ezt hogy számoltad ki?

Az én számításaim szerint 80 százalék gondolja úgy, mint én, a többi meg álszent :D

ma 14:30
 9/21 A kérdező kommentje:

30 éves vagyok. Te meg szintén álszent. Gondolom olyan szülő lehetsz (vagy leszel) akinek a saját kis pulyája a legszebb a világon..

ma 14:32
 10/21 anonim ***** válasza:
59%
A babák is szépek. Nemcsak az enyém volt az. Nem a 7-es voltam.
ma 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!