2/13 anonim válasza:
Az exbarátnőmet Bogárkának necéztem, sőt a hozzá közeli emberek család, barátok, mind így szólítják már gyerekkora óta. Szakításunk után is így szólítottam ami nekem fura volt, de neki természetes, mert attól hogy szétmentünk megmaradt köztünk a jó viszony, és bár nem maradtunk barátok sem, de haveri szinten néha dumálunk.
3/13 anonim válasza:
Az én 6 éves Boglárka hugomat Bogcónak, Bográcskának,Bogcinak Becézem
6/13 anonim válasza:
Különleges és frappáns erre a névre nem angyon van.
7/13 anonim válasza:
Engem a barátnőm Bogesznek vagy Bobeknek hív, egy angol barátom pedig, mikor először találkoztunk félreértette a Bogit (hangzavar volt, nem jól hallotta) és azóta is Bowie-nak szólít. Amikor kicsi volt, az unokaöcsém Bogának hívott, de az nem maradt fenn, pedig cuki volt. A többi érdekesebb becenevem nem a nevemből jön.
8/13 anonim válasza:
Ebbe mégis mi a lepontozni való?
9/13 anonim válasza:
Bogó Bogyó Bogesz Bogyesz
Bogica Bogyica Bogyika Bogika
Bogci Bogcsi Bogcína/Bogcsína
Bogciána Bogciana, Bociána, Bogcsó
Bocvána, Bogá, Boga, Bog(g) Bogyi
LARA - mert _bogLÁRka. :):):) :)
10/13 anonim válasza:
Boge, Bogger, Bogárka/Bogárkám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!