Mi a véleményetek Cameron Herrin-ről?😻
Figyelt kérdés
Szerintem olyan helyes és annyira aranyos<33
L✨
2021. szept. 11. 15:10
1/9 anonim válasza:
Az a véleményem, mint minden normális embernek: Hálás vagyok azért, hogy a bíróságon nem számít a cuki pofa és örülnék a helyében, hogy nem kerül a meggyilkolt feleség és gyerek apja ennel a reteknek a közelébe, különben sokkal szarabbul járna 20 év börtönnél.
25N
2/9 anonim válasza:
azért megérdemelte hogy 24 évet kapott, illegálisan versenyezett és 2 ember életet ölt meg
3/9 anonim válasza:
Nem érdekli senkit kinézete.
Az a lényeg megkapta büntetését
4/9 anonim válasza:
Megkapta a méltó büntetését. Ha a te anyukád és testvéred ölte volna meg, akkor is ő lenne a cuki fiú?🤡
7/9 anonim válasza:
#2-es vagyok
Ugyanez a véleményem mai napig.
8/9 anonim válasza:
Ő a göndörhajával egy megtestesült csajmágnes, de kár hogy meleg, kevéslem a 24 évet legyen halál belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!