Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez a rövid videó igaz a mai...

Ez a rövid videó igaz a mai fiatalokra? 🤣🤣🤣

Figyelt kérdés
[link]
tegnapelőtt 13:25
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Nehéz általánosítani. Van olyan 14 éves aki nagyon otthon van a konyhába de vannak olyan nyomorultak is mint én aki akkora füstöt csihol a lakásba ha bundáskenyeret csinál mintha kigyulladt volna a lakás! De szerintem ez régen is jelen volt! Szerintem csak annyi változott hogy több ember engedheti meg magának hogy ételt rendeljen és a szülők többet főznek a gyerekre így a fiatal generáció egy része visszamaradottabb a konyhában
tegnapelőtt 13:36
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Dehogy igaz. Ismerek olyan 83 évest is aki még életében nem főzött, meg olyat is, aki 15 éves korától fogva kb. heti rendszereséggel főzött a családjára (Z generációs).
tegnapelőtt 13:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem
tegnapelőtt 13:52
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem pont erre gondolok, kettes.
tegnapelőtt 14:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem. A házunkban laknak fiatalok, rendszeresen főznek, és laknak negyvenesek, akik hozatnak. Én még húszévesen is nagyjából a lecsóig jutottam, csak jóval később kezdtem el rendszeresen, változatosan főzni. Sütni még ma is csak 1-2 dolgot tudok, arra is ritkán veszem rá magam.
tegnapelőtt 14:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a nem maiakra is igaz. Aki életében először főz, az óvatos, nincs rutinja, nem tudja, hova meddig mit szabad nyúlni, ,majd belejön, és olyan lesz, mint anyuka.
tegnapelőtt 14:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

4-es akkor mégis mire gondoltál?

"Ez a rövid videó igaz a mai fiatalokra? " Nem, nem igaz.

tegnapelőtt 14:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Ezt szerintem nem a fiatalokra-idősebbekre kellene így kivetíteni, hanem azokra, akik még tapasztalatlanok/ minimális tapasztalattal rendelkeznek sütés és főzés területén, ők lennének összehasonlítva a tapasztaltakkal.

Szóval nem a generációk, hanem a konkrét konyhai tapasztalatok különböznek itt.

tegnapelőtt 15:07
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Virtuális valóságban élnek, mit vársz?!
tegnapelőtt 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!