Mi a véleményetek erről a "Habos-Babos" üveget földhöz vágós videókról ami most a TikTok-on pörög?
Figyelt kérdés
Én felháborítónak tartom, hogy a bolt tulajdonát megrongálják a tinik, aztán még nekik áll feljebb, ha az eladó vagy a biztonsági őr felelősségre vonja őket teljesen jogosan. Ha már kifizették és az utcán csinálják (mondjuk azt sem lenne illendő) azt mondom OK, mert onnantól kezdve azt csinálhatnak vele, amit akarnak, de így ahogy a videókban nyomják, számomra szándékos rongálásnak számít.ma 06:17
1/4 anonim válasza:
Nem nézek ilyen baromságokat, ahogy a kínai kémkedő platformot sem használom.
2/4 anonim válasza:
Én azokat vonnám felelősségre, akik kialálták ezt a baromságot. Annyi minden h*lyeség indul onnan, és az is igaz, hogy nem kellene belemenniük ilyen eszetlen chalengekbe. De a gyerekek/ fiatalok könnyen befolyásolhatóak. A minimum az lenne, hogy megtérítik a kárt, és feltakarítják a szétfolyt üdítőt. Bár én még valami plussz büntetést is kitalálnék nekik, hogy elmenjen a kedvük ettől a dologtól.
3/4 anonim válasza:
1-2 alkalommal még vicces volt, amikor a szabadban csinálták. De azóta nagyon unalmas. Aki meg boltban műveli ezt, az egyenesen szánalmas.
4/4 anonim válasza:
Már azokról is megvan a véleményem, akik azzal tengetik az idejüket hogy a Tiktokon prögetik a trash tartalmakat, de inkább megtartom magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!