Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Készült már rólatok vagy...

Készült már rólatok vagy ismerősötökről kompromitáló fotó vagy videó, amin vállalhatatlanul viselkedtek/ viselkedik és emiatt meg lettetek/lett bélyegezve?

Figyelt kérdés

#videó #vállalhatatlan viselkedés #kompromitáló
ma 08:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Rólam van pár barátomnál ilyen fotó, tiniként volt egy korszakom mikor abban allapítottam meg az értékemet hogy bohóckodtam.

Nem lettem megbélyegezve, ha előkerül nevetünk rajta, meg akár másoknak is megmutatjuk mert poén. De ha valaki nem tudná hogy poén és úgy látná, akkor fixen bolondnak nézne.

ma 08:47
 2/5 A kérdező kommentje:
#1 szerintem ez annyira nem kompromitáló. Inkább olyanra gondolok, hogy valaki részegen kifordult magából vagy úgy nyilvánult meg valamiért, amire nem büszke és ezt felvette valaki.
ma 08:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha szerinted egy szőrös faszin rózsaszín tanga meg ilyen nagyon b*zis póz (sry ennél jobban nem tusom leírni) nem kompromittáló akkkr semmi nem az xdd
ma 08:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Ja XD oké igazad lehet
ma 09:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyik volt kolléganőmről az exe csinált szex közben videókat és szakításkor feltöltötte egy szexpartner-kereső oldalra. Nagyon sokat kellett küzdenie az oldal üzemeltetőivel, hogy lekerüljön a videó és rendesen ráment idegileg.
ma 10:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!