Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most már a trash lett az alap?

Most már a trash lett az alap?

Figyelt kérdés
Kicsit körbenéztem a youtubeon különböző témákban. Rengeteg lett az ilyen "poénos" elemző videó. Röviden annyi a lényege hogy 1-1 ember - aki valószínűleg még életében nem hozott létre semmi értéket -, fog egy filmet, játékot, akármilyen alkotást, és nagy erőkkel szétfikázza, prosztó stílusban. Alap a like és feliratkozás koldulás a videó alatt többször is. A fejhangon visítás, üvöltve röhögés, torzítóan túlhangosított proli hangeffektek alávágása, ugráló gyors epilepsziás vágások. Ezerszer agyonhasznált lopott mémek videóba erőszakolása, lépten nyomon odarakva. Olyan dolgokon poénkodás, ami kicsit sem vicces. Olyan dolgokba köt bele ami az ő hibája, nem is érti a jelenetet, vagy ő bénázik a játékban. Visongva dühöng folyamatosan, és mindent lefikáz, azt is ami az adott korszak jellemzője, vagy épp technikai határa volt. Teljes tudatlanság, teljes tiszteletlenség. Tényleg erre van manapság akkora igény? Mikor változott meg ennyire a világ, mikor vált ez ennyire divattá?

nov. 2. 09:35
 1/10 anonim ***** válasza:
31%

Meg kellene tanulni használni a YouTube-ot: ha megnézel két ilyen videót, onnantól logikus, hogy ilyeneket fog feldobni neked.

Amúgy nem tudom, miről beszélsz, mert hasonló tartalmú videóknál vagy igényesen humorosakkal találkozom elsősorban (ha mégsem, arra használom a visszajelzés opciót), ha legalább 50 perces, a témát mélységekben körüljáró videókkal találkozom és nézek. Gondolom, utóbbi kettő összefügg.

nov. 2. 09:40
 2/10 A kérdező kommentje:
Ja és sokszor 10-15-20 perc 1-1 ilyen alkotás. Indokolatlanul hosszú! Én nem bírtam végig nézni, beletekertem folyton. 5 percbe beleférne az egész, még az is sok lenne rá! Gondolom tele van nyomva reklámmal, és azért kell túlnyújtani. Manapság mindenki munka nélkül akar pénzt csinálni? Ja és valahogy úgy érzem, ha a kritizáló youtube-os művész úr videójára bármi rosszat írnék kommentbe, akkor halálosan megsértődne rajta, puffogna, dühöngene, szarkasztikusan beszólogatna, vagy akár még a kommentemet is törölné.
nov. 2. 09:43
 3/10 A kérdező kommentje:
Én meg mindig 1-1 adott témára keresek rá, a találatok egy része már ilyen trash videó lesz. És kíváncsi lettem, végül ránéztem már párra. Hát nem kellett volna. Ja és a visszajelzés gombot én is használom. Bár a youtube eltávolította a nem tetszik gombot, hogy a csodás kis hópihe lelke nehogy sérüljön a készítőknek, akik mindent is fikáznak a videóikban. De szerencsére van bővítmény, ami visszahozza a nem tetszik gombot, szóval használom én is :)
nov. 2. 09:46
 4/10 anonim ***** válasza:

"Bár a youtube eltávolította a nem tetszik gombot, hogy a csodás kis hópihe lelke nehogy sérüljön a készítőknek"

Ez elég szánalmas megjegyzés.

Van a lefelé hüvelykujj bővítmény nélkül. Nem tudom, milyen bővítményt telepítettél ehhez, de én indítanék egy vírusellenőrzést.

De tök mindegy, mert ezek szerint Te ilyennel találkozol, valahogy nem sikerül a minőséget megtalálnod. Emiatt ne mást kritizálj.

nov. 2. 09:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Régebben nem találkoztam ennyi ilyen ajánlóval. Azért nem engem kéne okolni ha egyre több ilyen van, nyilván egyre nagyobb az igény rá. Mint mondtam, én adott fix témákra keresek rá. Abban vannak jó és rossz videók is egyaránt. Ami meg feltűnt hogy az ilyen mindent is kritizáló, kamu vicceskedő videó egyre több lett manapság. Bizonyára azért, mert kezd tendenciává válni.
nov. 2. 10:08
 6/10 anonim ***** válasza:

Ok, számokkal támaszd alá, hogy egyre több ilyen videó.

Aztán persze azt is támaszd alá, tényleg erre van igény, mert bullsh*t, hogy a kereslet megelőzi a kínálatot.

Aztán ha mindezzel megvagy, azt is vezesd, le, hogy - visszakanyarodva az eredeti kérdéshez - ez most már az alap.

Ez amit itt leírtál vihar a biliben.

nov. 2. 10:12
 7/10 A kérdező kommentje:
Kötekedő válaszokra semmi szükség. Te egyértelműen bevéded ezeket a béna videókat és trendeket. Ha neked ez tetszik lelked rajta, attól még nem kéne más normális embereket leszólni, akiknek meg nem tetszik. Ja és a kereslet nem megelőzi a kínálatot, hanem pont hogy kielégítik. Pont ez a probléma, hogy egyre inkább erre van igény! Egyre több magadféle nézi ezeket a buta videókat, így egyre nagyobb igény is lesz rá. Az okoskodó kioktatásodra meg főleg semmi szükség itt, még hogy youtube használat mintha nem tudnám pff. Menj inkább, csinálj valami hasznosat ahelyett hogy a gyakorin kötsz bele normális emberekbe!
nov. 2. 10:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Hagyd kérdező! Ez pontosan olyan ember, aki az ilyen videókat nézi és csinálja 😁 Ez annyira látszik. Láthatod hogy itt is csak beleköt mindenbe, ahogy azokból a bugyuta videókból eltanulta.
nov. 2. 10:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Ilyen tv műsorok mellett, ami trash kategória (most döntse el magának, hogy kinek mi) mit vársz?
nov. 2. 11:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Valamelyik nap megnéztem a Venomot moziban, másnap a Youtube bedobott egy Venom kritikát. Pont olyan videó volt, mint amit leírtál, és szerintem ez valahol elég borzasztó. Sajnálom azokat az embereket, akik ilyen videókat nézve töltik a szabadidejüket.
nov. 2. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!