Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Könnyen megtaláltad a helyed...

Könnyen megtaláltad a helyed az életben?

Figyelt kérdés
Jó helyen vagyok, és azt csinálok, amit szeretek. Viszont nagyon sokáig tartott, mire rájöttem, mit is szeretnék kezdeni az életemmel. Nálad hogyan alakult?
dec. 30. 07:20
1 2
 11/16 Noren1989 ***** válasza:
100%

Munka tekintetében igen. Azóta csak kinyitom a szàmat, és még a fusi projektek is zàporoznak.

Emberileg nehézkes. Vélhetően spektrumzavarom van, mindent iq-ból kell megoldanom.

dec. 30. 09:39
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon nehezen, de végül sikerült :)
dec. 30. 10:46
 13/16 Szolovjov ***** válasza:
69%
Én a modern világban soha nem fogom megtalálni. A kapitalista mókuskerék borzalom.
dec. 30. 11:41
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Megtaláltam, de nem kevés idő és munka árán. Ja, és nem ment átmeneti kompromisszumok nélkül.
dec. 30. 12:06
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Még jelenleg is keresem a helyem, az utam az életben. Voltak terveim, szóval nem tengés-lengés ment, azonban a szakmai gyakorlataimon szembesültem azzal, hogy az egyik terv eleve nem pont nekem való, mert annál azért több van bennem. A másiknál meg az derült ki, hogy hiába voltam benne ügyes, kaptam elismeréseket és még fejlődtem is, hosszútávon fixen kiégtem volna benne.

Azóta viszem tovább a tanulmányaim, olyant tanulva, amit nemcsak, hogy szeretek, de érdekel is, viszont közben mégis elveszve érzem magam, és mintha egy helyben toporognék. Nyitott szemmel járok, hátha..

24/L

dec. 30. 15:48
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
32 éves vagyok, és még nem találtam meg. B terven vagyok. Nem jó.
dec. 31. 10:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!