Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ha volt már ma ajándékozás,...

Ha volt már ma ajándékozás, mit kaptatok karácsonyra? Vagy még csak most lesz?

Figyelt kérdés
tegnap 17:44
1 2 3
 1/27 anonim válasza:
90%
Nekünk volt. Én plusz lyukat kaptam a fülembe. Meg testápolót, rúzst, zoknit, körömmatricát, lóvét, energiaitalt.
tegnap 18:03
 2/27 anonim ***** válasza:
81%
életben maradtam... nekem ennyi ajándék jutott mára
tegnap 18:04
 3/27 anonim ***** válasza:
46%

A kicsik kapták meg reggel mert úgy várják mint a télapót..

És nem akartuk öket tovább"kínozni", mikor napok óta ve vannak sózva, keresik, (túlizgulják:))

Tegnap már volt fadíszítés, hangulat narancsillat stb, ma meg arra nyitották ki a szemüket hogy a fa alá termett vmi :)

Csak hogy lehiggadjanak :) ez csak előzetes aji volt, azt hiszik ennyit kapnak csak:)

Lego, kollegáktól kézműves termékek, mézeskalács, igazából egy céges vászonszatyor is nekik csupa kincs:)

Ezekkel elvannak csendben.

A valódi "nagy" ajándékok sportszerek.., azt még át kell gondolnom, mert lakásba nem valók..tehát nem lenne szerencsés ma este átadni különben nem alszik a szomszéd..

Amugy 2 nap a karácsony..

Lehet kövi reggel.

tegnap 18:04
 4/27 anonim ***** válasza:
77%
*be vannak sózva
tegnap 18:05
 5/27 anonim válasza:
84%

Zokni, parfüm, könyv, társas, asztali lámpa, takaró, smink, vastag pulcsi, egy nagy sál, több doboz sütemény, néhàny csoki.

Ezeket az egész családtól. :)

És te mit kaptál?

tegnap 18:08
 6/27 A kérdező kommentje:
Na, kettes, mi volt? Történt valami? Baleseted volt?
tegnap 18:08
 7/27 A kérdező kommentje:
Nekem 8-kor lesz ajándékozás, meg nem tudom, de utána megírom 😊
tegnap 18:09
 8/27 anonim ***** válasza:
90%

2es vagyok...

Nekem az a karácsony, h már 2025-re készülök.

Nem rég vesztettem el a munkám és a családom... Mondjuk úgy, reboot-olnom kell. Meg kell találni az új motivációt, a célokat, és erre itt ez a hét.

tegnap 18:16
 9/27 A kérdező kommentje:
Sok erőt kívànok szeretettel!
tegnap 18:22
 10/27 Fragments of Fantasy válasza:
100%
Savanyú Jalapeño-t kaptam egy nagy üveggel. De igazából ezt kértem, nincs nagy ajándékozás édesanyámmal.
tegnap 18:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!