Anya nagyon hiányzik. 18 fiú. Szinte elviselhetetlen, mintha már fizikailag fájna a hiány. Mit tegyek? Nincs karácsonyi hangulatom, semmi..
Kitartás barátom!
Nyiss a lányok felé, ott fogod megtalálni a boldogságod. Ha lesz párod, mindent másképp fogsz látni. Fel a fejjel!
Úristen, nagyon sajnálom! Őszinte részvétem!
Viszont szerintem anyukád is azt szeretné, ha nemcsak szomorkodnál, de picit élveznéd is a szünetet. Ha tudsz, találkozz a két ünnep között a barátaiddal! Addig olvass egy jó könyvet, nézz meg egy jó filmet, főzz magadnak egy forró teát vagy kakaót, sétálj egyet, esetleg kocogj vagy sportolj egy kicsit! Ilyen apró dolgokban is lehet örömet találni. A karácsonyi hangulatot nem muszáj erőltetni. Fiatal vagy, most nagyon nehéz, de később lesz sok szép pillanat az életedben, erre gondolj.
2-es amit írt, sajnos ugyanezt érzem. 😭💔 Teljesen szétestem sajnos, mar tobb mint egy éve.
Kérdező: annyira sajnállak. Őszinte részvétem. Nagyon együttérzek. De ő ott van benned, hidd el. És veled is. Én vetten egy könyvet, Mitch Albom-Keddi beszélgetések életről és halálrol. Még nem kezdtem el, de sok embernek segitett... És abban van egy olyan, hogy "halál csak az életnek vet véget, az emberi kapcsolatoknak nem." és ez annyira igaz. A láthatatlan fonal ott van köztetek ami mindig összeköt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!