Anya nagyon hiányzik. 18 fiú. Szinte elviselhetetlen, mintha már fizikailag fájna a hiány. Mit tegyek? Nincs karácsonyi hangulatom, semmi..
Figyelt kérdés
Aput nem ismerem, betegesebb nagyszülőkkel vagyok. Semmi nem emlékeztet a karácsonyra, csak az utcai díszek. Itthon mintha nem is lenne karácsony. Még karácsonyfát se akarok állítani. Nincsen ünnepi menü, nincsenek rokonok, ismerősök, mindenkitől elidegenedtünk. Síró szemekkel szorongatom a tavalyi karácsonyi diszeket és töprengek az életen. Anyu idén ment el sajnos. :(tegnap 21:50
1/5 anonim válasza:
Sok sok kitartást kívánok. A fájdalom idővel enyhülni fog. Akkor lesz ismét szép karácsonyod, ha majd megtalálod életed párját, és családot alapítasz. A régi hagyományt fogod tovább adni a gyerekeidnek majd.
2/5 anonim válasza:
Sajnos tapasztalat, hogy az idő semmit sem enyhít egy szerettünk elvesztésén. Nekem pl egyre jobban hiányoznak a szüleim. Körülöttem, és egy hozzátartozóm körül is minden rokon eltűnt. 5, és 16 éves voltam, amikor meghaltak. Úgy érzem, akkora sebet kaptam akkor, hogy sosem fog begyógyulni.
4/5 anonim válasza:
Kitartás barátom!
Nyiss a lányok felé, ott fogod megtalálni a boldogságod. Ha lesz párod, mindent másképp fogsz látni. Fel a fejjel!
5/5 anonim válasza:
Úristen, nagyon sajnálom! Őszinte részvétem!
Viszont szerintem anyukád is azt szeretné, ha nemcsak szomorkodnál, de picit élveznéd is a szünetet. Ha tudsz, találkozz a két ünnep között a barátaiddal! Addig olvass egy jó könyvet, nézz meg egy jó filmet, főzz magadnak egy forró teát vagy kakaót, sétálj egyet, esetleg kocogj vagy sportolj egy kicsit! Ilyen apró dolgokban is lehet örömet találni. A karácsonyi hangulatot nem muszáj erőltetni. Fiatal vagy, most nagyon nehéz, de később lesz sok szép pillanat az életedben, erre gondolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!