Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ha volt már ma ajándékozás,...

Ha volt már ma ajándékozás, mit kaptatok karácsonyra? Vagy még csak most lesz?

Figyelt kérdés
tegnap 17:44
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
100%
Meg ugye a fa tartója :D
tegnap 21:23
 22/30 anonim ***** válasza:

@ma 19:06 (#14-es):

tessék, itt egy ölelés, látszólag szükséged van rá:🤗 Boldog karácsonyt!😊

tegnap 21:46
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly kaptam air fryert, iden csak ket parfumot. (24 eves egyetemista lany vagyok) de amugyse kellene meg ez se.

Semmilyen ajandek nem tenne boldogga. Jopar eve azt erzem: szereto parkapcsolat es hogy izgalmas, tarsasozos karacsonyom legyen a szuleimmel (sose lesz) ezek lennenek a legfontosabbak, de nincs.

Barmit megtudok venni magamnak mar

tegnap 23:24
 24/30 anonim ***** válasza:
27%
Talicska érdekel jó árban?
tegnap 23:28
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
23-as hasonlóan gondolom én is az ajándékozást. Lesz majd boldog párkapcsolatot, csak türelem. Ne kapkodd el, csak azért, mert mindenki látszólag boldog kapcsolatban él. Sok szerencsét hozzá! Becsüld meg a szüleiddel töltött minden egyes percet.
tegnap 23:51
 26/30 A kérdező kommentje:

Bocsánat, itt vagyok én is.

Egy fejmasszírozós hajkefét kaptam és egy masszázspisztoly-készletet. Mindenem a masszázs, úgy örültem neki! 😊

ma 00:37
 27/30 anonim ***** válasza:
67%

Kellemes Ünnepeket!🔔☃️❄

Boldog kegyelemteljes karácsonyt mindenkinek!🎄

Nem szokatm ajándékozni, és nem is igénylem, de ennek ellenére mindig sok szép dolgot kapok! 😊

Páromtól: könyv, Harry Potteres naptár, gyertya, étcsoki.

Anyukámtól: tea, finom kávék /Mokate pupkin spice latte, caramel pear ☕, méz, szaloncukor, karácsonyi zokni, kézműves Yamuna és Borza szappanok, (levendulás, mézes, fahéjas szegfűszeges, kis válogatásos) Balea karácsonyi tusfürdő 😊 Nekem ezek a dolgok mind kedvesek, mindennek nagyon örülök!

Apámtól: pénz 😎💴

Kutyusomnak amit adtam:

🐕🎀

Lidl Orlando pástétom 4 db

Orlando sticks egy csomag

Rocco csirke csíkok

Kacsás rágócsont 3 db

Karácsonyi kutya pulcsi szintén Lidl termék, gyönyörű.

Rózsaszín téli kabát 500 Ft volt, használtan. Tökéletes állapotú, szoktam magamnak is így venni ruhákat, mert egyszerűbb, olcsóbb!

Maci, rénszarvas, (plüssök, sípolnak is) röfögő malac 😃 Ezek mind kutyajátékok, nagyon szeret játszani, és a szülinapja is karácsony után van,mindent megérdemel!

Élmény ajándékot is szoktam neki adni, gyakran járunk kutyás társaságba!

Örülök, hogy adhatok neki!

34/N

ma 06:03
 28/30 anonim ***** válasza:
Könyveket. Mindig azoknak örülök a legjobban. És néhány pólót is.
ma 11:09
 29/30 anonim ***** válasza:
"mindenki látszólag boldog kapcsolatban él" - Ez a lényeg. A Facebook-on mindenki felhőtlenül boldog, aztán a kapcsolatuk meg belülről rohad. Ne higyj a látszatnak.
ma 18:55
 30/30 anonim ***** válasza:

#23 vagyok sajnos nincs jo csaladom igy a karacsony szenvedes. Szoval majd varok egy szereto parra akivel megelhetek egy jo karacsonyt ha mar

Veluk nem lehet

ma 19:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!