Ha volt már ma ajándékozás, mit kaptatok karácsonyra? Vagy még csak most lesz?
A kicsik kapták meg reggel mert úgy várják mint a télapót..
És nem akartuk öket tovább"kínozni", mikor napok óta ve vannak sózva, keresik, (túlizgulják:))
Tegnap már volt fadíszítés, hangulat narancsillat stb, ma meg arra nyitották ki a szemüket hogy a fa alá termett vmi :)
Csak hogy lehiggadjanak :) ez csak előzetes aji volt, azt hiszik ennyit kapnak csak:)
Lego, kollegáktól kézműves termékek, mézeskalács, igazából egy céges vászonszatyor is nekik csupa kincs:)
Ezekkel elvannak csendben.
A valódi "nagy" ajándékok sportszerek.., azt még át kell gondolnom, mert lakásba nem valók..tehát nem lenne szerencsés ma este átadni különben nem alszik a szomszéd..
Amugy 2 nap a karácsony..
Lehet kövi reggel.
Zokni, parfüm, könyv, társas, asztali lámpa, takaró, smink, vastag pulcsi, egy nagy sál, több doboz sütemény, néhàny csoki.
Ezeket az egész családtól. :)
És te mit kaptál?
2es vagyok...
Nekem az a karácsony, h már 2025-re készülök.
Nem rég vesztettem el a munkám és a családom... Mondjuk úgy, reboot-olnom kell. Meg kell találni az új motivációt, a célokat, és erre itt ez a hét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!