Eddig hogy telik nektek a karácsony?
Figyelt kérdés
tegnap 19:31
6/10 anonim válasza:
Jól. Férjemmel kettesben vagyunk, eszegetünk, sorozatozunk, kutyázunk, társasozunk:) , ő játszik a gépén, én könyvet olvasok, mikor mit:) az egész téliszünet ilyen lesz. Ez a kedvenc időszakunk az évben.🥰
7/10 anonim válasza:
Ó hát kérlek szépen, egy jó kalici vírussal. Sajnos átment a családon. A lányom szegény elkapta az oviból, utána én, most már a férjem is. Fát díszítettünk, ajándékozás megvolt. Nagyszülőkhöz nem utazunk, ünnepi kaja elnapolva, mert sugárban hányunk, és stb. Nagyon mérges vagyok, mert 2021-ben a covid csinált ilyen beteg karácsonyt nekünk. A gyerekem öröme miatt fontos már csak az ünnep. A régi varázs nincs már. Vagy lehet sosem volt, csak a gyerekeknek mindig szép. Sokkal jobban érzem magam egy nyaraláson nyáron, vagy wellnesben télen. Csak a kiemelt napokon nagyon sokan vannak 3x annyiba kerül. Remélem másoknak meghitten telik. Boldog karácsonyt kívánok itt a kérdezőnek és azoknak, akik olvassák.
9/10 anonim válasza:
Nagytakarítás, 80 krumplipogácsa, hullafáradtak vagyunk. Énekeltünk, Menyből az angyalt, ajándékosztás és gyertyafény beszêlgetés.
10/10 anonim válasza:
Szokásos... Problémás "nővérem" és problémás aktuális párjával megcsinálták szokásos karácsonyi nagy veszekedés. Ezek után ők karácsony ajándékukat kidobtam kukában. Soha többé nem fogok semmilyen ajándékot venni ennek ünneprontó gonosz "nővéremnek" éppen aktuális szerelmének!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!