Eddig hogy telik nektek a karácsony?
Figyelt kérdés
dec. 24. 19:31
11/22 anonim válasza:
végre karácsony! (2 hét szabi) nem kell a balf@cc kollégáimat elviselnem! egész nap here-vere kaja pija,jó kis szunyálás! nem kell ide nekem senki!
12/22 anonim válasza:
Bealudtam este 8kor, asszony meg intézte a 2 gyereket. Szóval jól.
13/22 anonim válasza:
Eddig jól. Ketten vagyunk a férjemmel, pihi, sütizés, forró csoki, filmek, olvasás. Nem megyünk rokonokhoz, nincs vendégeskedés itt sem, így lazulós ez az időszak.
14/22 anonim válasza:
Ennyire pocsék még sosem volt. 24-én egész délután, késő estig nem volt áram. Se a fát nem tudtuk feldíszíteni, se a vacsora nem jött össze, semmi. Mikor végre visszajött az áram, a gyerek összetörte az egyik üveg italt, eláztatva szinte mindent, sőt, majdnem a fa is borult. ( az volt a mázli, hogy még hálózva volt)... Ma díszítenénk, de se nekem, se a gyereknek nincs hozzá kedve, hiszen tegnap kellett volna.
15/22 anonim válasza:
Egyedül vagyok, úgyhogy főzök magamnak. Kb ennyi.
16/22 anonim válasza:
Több évután, idén nem egyedül töltöm a karácsonyt. Igaz 24 és 26.-án dolgozunk a párommal, csak ma voltunk itthon, úgy volt, hogy az ő szüleinél leszünk ma, mert ők közelebb vannak, de párom eléggé megfázott és köhög, szóval ma itthon pihentünk.
Feldíszítettem a fát még tegnap este, délelőtt videóhívásban beszéltünk a párom családjával. Majd főztem magunknak kicsit, majd lepihentem, videókat néztem, párom is pihent, meg játszott a konzolon.
Az én szüleimhez csak 27.-én mennénk, mert messze laknak, de lehet végül csak én fogok, ha a párom addig nem lesz jobban. Szóval a betegséget és a munkát leszámítva jól telik! Ma legalább volt egy pihenős napunk otthon :)
17/22 anonim válasza:
Eddig jól. Gyerek beteg, de mindegy is, amúgy is csak ketten lennék itthon január 6-ig. Szóval nem jutottunk ki a lakásból napok óta. Igaz, az apja megígérte hogy pár napot vele lesz, de természetesen nem jött, és szerintem nem is fog. Kaja kitart, márcsak az idegeimnek kell hogy bele ne bolonduljak. Nem panaszkodom, csak ilyenkor nagyon kijön hogy nehéz magányosan egy kisgyerekkel.
18/22 anonim válasza:
#16 mitől fázott meg? ezt a nyámnyila generációt! nincs is tél! röhelyesek vagytok ti fiatalok!
20/22 anonim válasza:
18. Mekkora gyökér vagy... Ez nem tél/hideg kérdése. Vírusokról hallottál már? Az emberek az év bármely szakában lehetnek betegek. Nekem pl nyáron 40 fokban volt torokfájós, köhögős stb betegségem, köhögőrohamaim, háton fekve rendesen fulladtam, kiderült hogy tüdőhörgő gyulladásom volt, 1,5 hónapig kínlódtam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!