Holnapi nap 25- én nyitva lesz az Auchan?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor ki tudja hogy meddig?tegnap 17:46
2/6 anonim válasza:
Nem.
Amúgy a városbab, ahol élek, az egyik Sparban egyszer az eladók majdnem megköveztek egy vásárlót, mert karácsony előtti zárás előtt bő fél órával mert kérdezni, hogy hol talál egy adott terméket. Azt mondták, hogy ilyenkor kell jönni bevásárolni, kérdezősködni.
Úgyhogy vigyázz, mert egy sparos megkeres és megsoroz a kérdésed miatt hógolyóval.
3/6 anonim válasza:
Dehogy lesz nyitva.
Számomra megdöbbentő, hogy minden piros betűs ünnepen (lásd még: munkaszüneti nap) valaki megkérdezi, hogy nyitva lesznek -e az üzletek.
4/6 anonim válasza:
Persze! Meg 26-án is! Sőt! Január 1-én is este 10-ig!
6/6 anonim válasza:
Nem.Nem is értem az embereket miért nem tudják kibírni ezt a három napot üzletek nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!