Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vajon miért kellett meghalni...

Vajon miért kellett meghalni neki és ki/kik tette/tették ezt szegény kislánnyal? Tánczos ügyként emlegetett esetről szeretnék itt összeszedni olyan dolgokat amiről esetleg nem igazán lehetett a sajtóban és más helyeken hallani/olvasni.

Figyelt kérdés
Hogy lehet ilyet tenni bárkivel..főleg egy aranyos, mosolygós 11 éves kislánnyal, ki lehet ennyire kegyetlen és gonosz? Én csak 5 éves voltam amikor ez történt, de utána rengeteget hallottam, olvastam erről és szívem megszakad ezért a kislányért. Ez a történet borított meg engem a legjobban az összes közül amiről hallottam/olvastam. Nagyon remélem hogy az élet valahogy megbünteti akinek/akiknek ehhez bármilyen köze volt! Nyugodj békében Zsófi, szívünkben örökké élsz!🖤
dec. 14. 21:58
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Inkább beszéljenek róla az emberek, minthogy hallgassanak és sose derüljön ki a teljes igazság. Nem is értem neked az miért jó ha mindenki hallgat róla, és abban a hitben vagyunk hogy Tánczos volt és kapott 10 évet aztán lezárva. Neked jó ebben a tudatban élni? A kislányra ki fog gondolni? Ott volt előtte az egész élet, boldog életet tudott volna élni, mint a testvére. Ilyenkor mindig úgy kell gondolkozni mintha az embernek a saját gyerekével történne ilyen, nem úgy hogy csak egy a sok közül.
dec. 22. 18:12
 22/26 A kérdező kommentje:
Nekem egyébként még mindig két dolog a legvalószínűbb ami történhetett. Az egyik a rituális gyilkosság a másik pedig valamilyen bosszú. Az biztos hogy a gyilkos nem volt amatőr, sőt valószínűleg profi volt, ha nézzük az áldozat sérüléseit, hogy milyen módon lett elkövetve, és hogy tudtak mindent, úgymond biztosítva volt hogy senki nem megy akkor oda, stb. Viszont elég gyanús dolgok azok pl.: Hogy pont április elsején történt, illetve fültöl fülig vágták a nyakát, a kevés vagy szinte semmi vér, és a többi..illetve az is gyanús hogy valakit/valakiket nagyon védenek ebben a történetben.
dec. 24. 11:06
 23/26 anonim ***** válasza:
Túl sok a véletlen egybeesés ebben az ügyben. Az anyuka és a testvér pont külföldön. Apuka pont nem tud a kislányért menni (ígéretével ellentétben). Mert pont akkor ragadt be a terepjáró. Pont akkor ölik meg a kislányt mikor életében pont akkor kap először lakás kulcsot. Stb..
dec. 24. 15:05
 24/26 A kérdező kommentje:
Igen egyetértek. Bár abból nem tudom mennyi igaz hogy a kislány akkor életben először kapott kulcsot, én ezt csak pletyka szinten hallottam. Szóval simán lehet hogy csak megfigyelték őket, tudták hogy az anyuka és s testvér elutazik. Egy ember a kislányt követte, a másik pedig az apuka mozgását hogy éppen hol van, megoldható e a dolog. Lehet hogy csak ilyen egyszerű ez a történet. Csak rengeteg már a kitaláció és mindenki nagyon "okos". Olyan embereket kéne meghallgatni akik jól ismerték a családot vagy helyiek, esetleg szomszédok vagy a kislány iskolás társainak szüleit stb.. stb.. mert az hogy sok idegen kitalál mindent nem visz közelebb az igazsághoz sajnos.
dec. 24. 17:09
 25/26 anonim ***** válasza:
Nem csak a véletlen sok hanem a megválaszolatlan kérdés is. Pl. Hogy kié volt a kislány kezében lévő festett hajszál? Kié volt a kislány körme alatt talált bőr? Kié volt a hallgatózásra utaló fül lenyomat a bejárati ajtón? Azt tudjuk hogy nem tanczosé volt egyik sem.
dec. 24. 17:30
 26/26 A kérdező kommentje:
Pedig ez mind olyan dolog amit ki lehetne deríteni ha szeretnék. Pont ezért gyanús hogy nem is szeretnék, hanem Tánczost beültették a hintába szépen.. valaki/k helyett szépen elvitte a balhét nagyon úgy fest ez a történet.
dec. 24. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!