Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vajon miért kellett meghalni...

Vajon miért kellett meghalni neki és ki/kik tette/tették ezt szegény kislánnyal? Tánczos ügyként emlegetett esetről szeretnék itt összeszedni olyan dolgokat amiről esetleg nem igazán lehetett a sajtóban és más helyeken hallani/olvasni.

Figyelt kérdés
Hogy lehet ilyet tenni bárkivel..főleg egy aranyos, mosolygós 11 éves kislánnyal, ki lehet ennyire kegyetlen és gonosz? Én csak 5 éves voltam amikor ez történt, de utána rengeteget hallottam, olvastam erről és szívem megszakad ezért a kislányért. Ez a történet borított meg engem a legjobban az összes közül amiről hallottam/olvastam. Nagyon remélem hogy az élet valahogy megbünteti akinek/akiknek ehhez bármilyen köze volt! Nyugodj békében Zsófi, szívünkben örökké élsz!🖤
dec. 14. 21:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Szita Bence gyilkosa is ezért ölette meg a gyereket, mert féltékeny volt...sajnos az emberi elme az nem mindig úgy működik, ahogy mi azt gondoljuk. Én sem lennék ilyenre képes, de valaki igen. Persze lehet teljesen más volt, de nekem gyanús az,hogy pl a fekete hosszú hajád rövid vörösre festette röviddel a tett után... jó nagy váltás,mintha nem lenne véletlen.
dec. 19. 22:39
 12/26 A kérdező kommentje:
Mondjuk ha ez egy így volt akkor valóban érdekes. Sajnos ilyenkor naiv vagyok és úgy gondolom amit nem tudok elképzelni se az nem is lehet, pedig sajnos simán lehetséges. Mert attól hogy normális ember nem tesz ilyet, más még tehet sajnos. Csak akkor az még mindig nincs magyarázva hogy a rendőrség,stb miért védené ennyire, ki volt ő akit ennyire védeni kell vagy ki segített neki aki befolyásos?
dec. 20. 04:56
 13/26 A kérdező kommentje:
Tudjuk ki volt ez a nő? Valami 'nagykutyának' a valakije? Mert ha így van akkor nagyon is lehetséges ez a szál is. Úgy érthető lenne miért védik ennyire.
dec. 21. 12:12
 14/26 A kérdező kommentje:
Ha valaki tudja ki volt a nő és tud róla bármit írja le (akár privátban) vagy ha esetleg másik szálon valaki messzebb jutott, mint amit eddig tudunk, csak nem meri közzétenni, az is írja le. Ne féljetek!
dec. 22. 00:26
 15/26 A kérdező kommentje:
Ha látja ezt olyan körmendi személy aki régóta ott él, leírhatná a véleményét. Szerintem ott vannak akik többet tudnak csak félnek. Nyilván vannak akik jól ismerték a családot, stb.
dec. 22. 15:51
 16/26 anonim ***** válasza:
Nem vagy te egy kicsit mániákus? A rendőrség nyomozott és lezárta az ügyet, engedd el. Egy-két kommentedért már mehetne a feljelentés, amikor te nagy nyilvánosság előtt valakit gyilkosság elkövetésével vagy felbujtással rágalmazol.
dec. 22. 15:55
 17/26 A kérdező kommentje:
Nyomozott és lezárta az ügyet. Hát persze, úgy mint móri "bankrablásnál"? Igen, ilyen ügyekben mániákus vagyok, ha gyereket gyilkolnak! Akkor olvasd el mégegyszer a kommentjeim, hol állítottam én bármit? És hol írtam le bárkit név szerint? Én is kérdésként tettem fel dolgokat, és nem vádoltam meg senkit semmivel!
dec. 22. 16:13
 18/26 A kérdező kommentje:
Végig olvastam újra az összes hozzászólásom, nem látom hol rágalmaznék bárkit gyilkosság elkövetésével vagy felbujtással. Máshol rengeteg oldalon, videómegosztókon ugyanígy találgatva írnak az emberek erről az ügyről. Ott találsz olyanokat akik név szerint rágalmaznak másokat. Én csak igazságot szeretnék és azt hogy soha többé ne legyen gyermek gyilkosság így kezelve! Ha Tánczos volt akkor a 10 év semmi, ha más akkor meg méginkább érdekes a dolog. Hol az igazság?
dec. 22. 16:24
 19/26 anonim ***** válasza:

"Tudjuk ki volt ez a nő ["az apuka szeretője"]? Valami 'nagykutyának' a valakije? Mert ha így van akkor nagyon is lehetséges ez a szál ["xy gyilkosa is ezért ölette meg a gyereket, mert féltékeny volt"] is."

Ketten egymást etetve már azt vizionáljátok egyetértésben bólogatva, hogy az apa szeretője féltékenységből ölette meg a gyereket. Üljetek már meg a seggeteken, és ne gyártsátok a teóriákat a neten. Amit az egyik ember találgatásként leír, a második már tényként viszi tovább, mert ezt olvasta.

dec. 22. 16:36
 20/26 A kérdező kommentje:
Ott van hogy "lehetséges ez a szál" (mint bármelyik másik) magyarul nem biztos! Arról én nem tehetek ha valaki kész tényként kezeli. | Mégegyszer leírom csak igazságot szeretnének az emberek! Mivel lassan 27 éve történt az eset, aki/akik (nem fogok végig többesszámot használni) tette már valószínűleg elég idős, lehetséges hogy beteg is. Így a büntetésével nem sokra mennénk, viszont ha könnyítene a lelkiismeretén és bevallaná, hogy ő tette ezért vagy azért és bocsánatot kérne akiktől kell, akkor szerintem sokkal tisztább lenne a dolog és talán végre ez a szegény ártatlan kislány is békében nyugodhatna! (Még mindig csak 37 éves lenne) Természetesen attól még tartom, hogy aki gyereket gyilkol annak halálbüntetés járna!(sajnos nincs)
dec. 22. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!