Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vajon miért kellett meghalni...

Vajon miért kellett meghalni neki és ki/kik tette/tették ezt szegény kislánnyal? Tánczos ügyként emlegetett esetről szeretnék itt összeszedni olyan dolgokat amiről esetleg nem igazán lehetett a sajtóban és más helyeken hallani/olvasni.

Figyelt kérdés
Hogy lehet ilyet tenni bárkivel..főleg egy aranyos, mosolygós 11 éves kislánnyal, ki lehet ennyire kegyetlen és gonosz? Én csak 5 éves voltam amikor ez történt, de utána rengeteget hallottam, olvastam erről és szívem megszakad ezért a kislányért. Ez a történet borított meg engem a legjobban az összes közül amiről hallottam/olvastam. Nagyon remélem hogy az élet valahogy megbünteti akinek/akiknek ehhez bármilyen köze volt! Nyugodj békében Zsófi, szívünkben örökké élsz!🖤
tegnap 21:58
 1/5 anonim ***** válasza:
73%

"Nagyon remélem hogy az élet valahogy megbünteti akinek/akiknek ehhez bármilyen köze volt!"

Ezek szerint arról nem olvastál, hogy Tánczos Gábort elítélték.

tegnap 22:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Természetesen olvastam, viszont arról is hogy az emberek nagyon nagy százaléka szerint nem jogosan. Ha pedig ő volt akkor nem tartom elegendőnek a büntetést. Remélem abban egyetértünk bárki is tette, nem ennyit ér egy kislány élete!
tegnap 22:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Tánczost elítélték, csak nem biztos, hogy ő volt a tettes. A napokban jelent meg egy másfél órás "dokumentumfilm", ami részletesen körüljárja az ügyet:

https://www.youtube.com/watch?v=XErnlNcJCEk

Ebből kiderül, hogy a körülmények és bizonyítékok nem annyira tiszták.

tegnap 22:43
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

"az emberek nagyon nagy százaléka szerint nem jogosan"

De a 16 bíró, aki részt vett a tárgyalásaiban, nem ezen a véleményen van. Arra többet adnék, mint azokéra, akik csak bulvárból tájékozódtak.

Azt pedig nem próbálnám meg számszerűsíteni, mennyit ér egy kislány életét meg.

tegnap 22:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Ne számszerűsítsük, viszont ne is rendezzük le ennyivel, hogy Tánczos kapott 10 évet aztán kész. Én az életem árán megvédtem volna ezt a kislányt ha tehettem volna, még úgyis hogy nem ismertem, nekem ennyit ér! Az vagy azok akik ilyet tesznek pedig véleményem szerint halálbüntetést érdemelnek minimum! Nyilván csak abban az esetben ha biztos ő/ők volt/voltak. (nem úgy mint annó a móri bankrablásnál pl.)
tegnap 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!