Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vajon miért kellett meghalni...

Vajon miért kellett meghalni neki és ki/kik tette/tették ezt szegény kislánnyal? Tánczos ügyként emlegetett esetről szeretnék itt összeszedni olyan dolgokat amiről esetleg nem igazán lehetett a sajtóban és más helyeken hallani/olvasni.

Figyelt kérdés
Hogy lehet ilyet tenni bárkivel..főleg egy aranyos, mosolygós 11 éves kislánnyal, ki lehet ennyire kegyetlen és gonosz? Én csak 5 éves voltam amikor ez történt, de utána rengeteget hallottam, olvastam erről és szívem megszakad ezért a kislányért. Ez a történet borított meg engem a legjobban az összes közül amiről hallottam/olvastam. Nagyon remélem hogy az élet valahogy megbünteti akinek/akiknek ehhez bármilyen köze volt! Nyugodj békében Zsófi, szívünkben örökké élsz!🖤
dec. 14. 21:58
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
60%

"Nagyon remélem hogy az élet valahogy megbünteti akinek/akiknek ehhez bármilyen köze volt!"

Ezek szerint arról nem olvastál, hogy Tánczos Gábort elítélték.

dec. 14. 22:18
 2/26 A kérdező kommentje:
Természetesen olvastam, viszont arról is hogy az emberek nagyon nagy százaléka szerint nem jogosan. Ha pedig ő volt akkor nem tartom elegendőnek a büntetést. Remélem abban egyetértünk bárki is tette, nem ennyit ér egy kislány élete!
dec. 14. 22:31
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Tánczost elítélték, csak nem biztos, hogy ő volt a tettes. A napokban jelent meg egy másfél órás "dokumentumfilm", ami részletesen körüljárja az ügyet:

https://www.youtube.com/watch?v=XErnlNcJCEk

Ebből kiderül, hogy a körülmények és bizonyítékok nem annyira tiszták.

dec. 14. 22:43
 4/26 anonim ***** válasza:
0%

"az emberek nagyon nagy százaléka szerint nem jogosan"

De a 16 bíró, aki részt vett a tárgyalásaiban, nem ezen a véleményen van. Arra többet adnék, mint azokéra, akik csak bulvárból tájékozódtak.

Azt pedig nem próbálnám meg számszerűsíteni, mennyit ér egy kislány életét meg.

dec. 14. 22:43
 5/26 A kérdező kommentje:
Ne számszerűsítsük, viszont ne is rendezzük le ennyivel, hogy Tánczos kapott 10 évet aztán kész. Én az életem árán megvédtem volna ezt a kislányt ha tehettem volna, még úgyis hogy nem ismertem, nekem ennyit ér! Az vagy azok akik ilyet tesznek pedig véleményem szerint halálbüntetést érdemelnek minimum! Nyilván csak abban az esetben ha biztos ő/ők volt/voltak. (nem úgy mint annó a móri bankrablásnál pl.)
dec. 14. 23:09
 6/26 A kérdező kommentje:
Erre miért nem válaszolsz ha annyira biztos vagy benne, hogy ez az ítélet igazságos volt minden értelemben? Attól hogy ezt az ügyet így lezárták, nem felejtünk! Bárcsak ott lehettem volna felnőttként hogy megpróbáljam megvédeni, nem érdekel kivel álltam volna szembe! Minden gyilkosságot elítélek, de egy gyerekkel végezni az az összes bűn közül a legalja. Soha nem feledjük Zsófikát és a többi gyermek áldozatot, és remélem az összes ilyen férget aki ilyet tesz egyszer eltapossuk örökre.
dec. 16. 17:03
 7/26 A kérdező kommentje:
Vagy majd én is "véletlenül" balesetet szenvedek, mint jó pár tanú, vagy olyan ember aki nagyon próbált ennek az ügynek a végére járni? Kicsit sok ebben az ügyben a "véletlen". /Egyébként szerintem nem zárható ki a rituális gyilkosság sem, már ha igazak az információk a vér mennyiségéről stb./ Illetve vizsgálni kéne az apuka kapcsolatait, kivel milyen volt a viszonya, esetleg voltak e haragosai vagy ellenségei. Azt viszont nem gondolnám, hogy az apának bármi köze lenne a saját gyermeke halálához. Nincs olyan dolog ami miatt bárki ilyet tenni a saját gyerekével, kivéve ha elmebeteg. Szóval szerintem a két legvalószínűbb dolog ami lehetett, az vagy valamilyen bosszú, vagy rituális gyilkosság.
dec. 18. 20:09
 8/26 anonim válasza:

Lehet sosem fogjuk megtudni az igazságot. Szerintem nem Tánczos volt, az nagyon valószínű. Abban az évben volt a Szatmáhry Nikolett gyilkosság is januárban, ez még áprilisban. Ott nem tudtak senkit elítélni, szóval gondolom nagy volt a nyomás a rendőrségen, hogy 2 gyerekgyilkost se tudnak megtalálni. Kapóra jött ez a befolyásolható, kicsit kattant fickó, aki pont a helyszínen járt és még beismerő vallomást is ki tudtak belőle csinálni. De nagyon sok a gyanús elem.

Szerintem az apuka szeretője gyanús, lehet hogy nem akarta érte elhagyni a feleségét és így állt bosszút, lehet valaki segített is neki elkövetni. Akkor érthető lenne, hogy miért volt hosszú fekete hajszál a helyszínen, hogy miért engedte be a kislány, hogy tudta, hogy egyedül lesz otthon stb.

Persze ez csak feltételezés, de a féltékenységi ügyek kihozzák az állatot egyesekből. Lehet felgyülemlett benne a gyűlölet a nő iránt meg a gyereke iránt.

dec. 19. 16:18
 9/26 A kérdező kommentje:
Amit Tánczosról írtál azt nagyrészt én is hasonlóan gondolom.| Azt viszont nehezen tudom elképzelni, hogy féltékenységből megöli annak a gyerekét akit szeret. Ha féltékenységből ölt volna, akkor szerintem inkább a kislány anyját próbálta volna megölni valamikor. Szóval nálam ez kevésbé valószínű, de természetesen attól még ezt a szálat is vizsgálni kéne.
dec. 19. 18:23
 10/26 A kérdező kommentje:
Abban pedig maximum bízni tudok, hogy nem léteznek olyan rituális gyilkosságok, mint amikről olvasni/hallani lehet. | Szerintem gyereket olyan ember képes ölni aki elmebeteg, aberrált, stb. Illetve vannak olyan bűnszervezetek, ahol így állnak bosszút valakin hogy megölik a gyerekét/gyerekeit. Mert tudják, hogy egy szülőnek ez a legnagyobb fájdalom.
dec. 19. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!