Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha saját erődből lettél...

Ha saját erődből lettél jómódú, akkor lenézed a szegényeket?

Figyelt kérdés

aug. 30. 16:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mit ertesz pontosan jomodu alatt?
aug. 30. 16:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Senkit sem nézek le az anyagi helyzete miatt. Bár rajtam nem látszik, hogy jobban állok anyagilag, mint a többiek.
aug. 30. 17:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig arról beszélünk, hogy (nem) lehet havi 75 ezerből megélni?
aug. 30. 17:09
 4/10 anonim ***** válasza:
nem, inkább csak sajnálom őket. Kis erőfeszítéssel akár ők is lehetnének ott ahol én.
aug. 30. 18:08
 5/10 anonim ***** válasza:
53%

3-as, szerintem igen. :D

Nem a szegényeket nézem le, hanem a kormányt...

Nyilván minden ember saját sorsának kovácsa, de azért Orbán urunk sem segít, hogy ne keljen sok embernek nélkülöznie.

aug. 30. 18:21
 6/10 anonim ***** válasza:
34%
Minden ember pénzforrás lehet. Senkit nem nézek le. Ráadásul azt szerettem, ha a körülöttem élők is jól élnek, így mindenkit támogatok, akit csak lehet. Szerencsére nagyon sok a tájékozatlan ember, így a tudásom értékes, szeretem a buta embereket. Nagyon sok mindenben én is tök hülye vagyok, így sokszor az én dolgaimban járatlan emberekkel kell beszélnem, ha tudni akarom, amit szeretnék.
aug. 30. 19:10
 7/10 anonim válasza:

"Ha saját erődből lettél jómódú, akkor lenézed a szegényeket?"

Általában nem foglalkozok velük.

De ha látom, hogy valaki a kukában keres értéket, annak szoktam neki adni párszáz forintot. Az ő "boldogságszintjét" biztosan jobban emeli, mint az enyémet, ha megtartom.

Egyébként nem tudom, hogy jómódú vagyok-e. Az biztos, hogy sokszorosan nincsenek anyagi gondjaim.

aug. 30. 19:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Azért senkit nem nézek le, mert szegény. Azokat nézem le akik hülyék mint a shegg. A két halmaznak a metszete mondjuk jelentős…
aug. 30. 21:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem néznék le senkit.

Nincs mire és viszonyítási alap sem lenne, - akikhez képest "jómódúnak" könyvelhetném el magam.

A munkahelyeken, erőszakszervezeteknél is alapvető probléma, hogy akik következetesen lenéznek másokat, azoknak nem futja az intelligenciájukból arra, hogy felfogják: ha nem lennének nálam alacsonyabb beosztású emberek, nem lehetnék a főnökük, nem lehetnék az, aki vagyok, nem élhetnék emberhez méltóbb szinten náluk. Sokuknak magas ez a léc!

aug. 31. 15:46
 10/10 anonim válasza:
Általában aki saját erejéből lesz jómódú az tudja milyen szegénynek lenni és nem nézi le őket. Aki viszont nem tett semmit azért hogy jómódú legyen csak úgymond beleszületett, na közöttük már egész sokan lenézik a szegényeket.
dec. 18. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!