Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi állhat az ilyen viselkedés...

Mi állhat az ilyen viselkedés mögött Instagramon?

Figyelt kérdés

Adott egy fiatal, kora harmincas nő, aki férjezett, egy lányuk van. Az Instagram oldalán viszonylag kevés kép van, családiak, természetfotók.

Insta sztoriba viszont pár naponta nyilvánosan posztol egy meglehetősen kihívó képet, olyan, amin szexi fehérneműben pózol, a képei erőteljesen mellhangsúlyosak. Érzésem szerint jóval provokatívabb képekről van szó, mint amit az átlag buta insta3,141csák általában posztolnak.

Ezek a sztorik alapesetben 24 óra után tűnnek el, ő viszont csak pár órát hagyja kinn őket, utána törli.

Mi lehet emögött?

dec. 13. 17:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Egónövelés és a pasikkal szórakozás.
dec. 13. 17:52
 2/10 anonim ***** válasza:
54%
Kérdezd meg tőle.
dec. 13. 17:52
 3/10 anonim ***** válasza:
19%
Feltünési viszketegség. Ilyen tini lányoknál szokott lenni. Nem pedig egy 30-as nőnél. De lehet hogy nem nőtte még ki a feltünési viszketegséget.
dec. 13. 17:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hanyagolják, nincsenek barátai, unja a férje, incel a férje, stb
dec. 13. 18:12
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Erre caak egy logikus magyarázat létezik. Pont a te faszodra vágyik.
dec. 13. 19:22
 6/10 anonim ***** válasza:
43%
Figyelemhiány, egonövelés. Az is egyfajta trükk, hogy pár óráig hagyja kint, mert egy idő után ezt észreveszik az emberek, így sietnek megnézni, rakott-e ki valami újat.
dec. 13. 19:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Kompenzál
dec. 13. 19:49
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Valakinek szánja és ha az látta leveszi.
dec. 13. 20:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Tippre és eddigi tapasztalatokra támaszkodva én is azt mondanám, amit a 8-as. Ezeket konkrétan szánja valakinek és ha az látta/reagált akkor leveszi.
dec. 13. 20:26
 10/10 A kérdező kommentje:

#8 #9 Ezt én nem igazán értem.

Mi az, hogy szánja valakinek? Ha így van, azt miért nem privát üzenetben küldi? Ha én konkrétan szánok valamilyen tartalmat valakinek, azt csak neki küldöm el, storyba kizárólag olyanokat, amit szélesebb körrel akarok megismertetni.

tegnap 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!