Hogy vegyem vissza a kontrollt az életem felett?
Konkrétan mik történtek?
Ha esetleg írnál erről...
Szerintem ez kapunyitási pánik is lehet, legalábbis bennem ugyanez volt, amikor végeztem alapszakon; féltem a jövőtől, hogy az mit hoz, milyen megpróbáltatások jönnek, azokat hogyan veszem, sikerrel-e. Szóval teljesen átérzem, és valóban nem könnyű állapot.
Hibázni félsz, vagy inkább az elkezdéstől?
Neked hogy sikerült leküzdened?
Az elkezdéstől félek nagyon, hogy egyszerre fog nagyon sok változás érni.
Dehogy szörnyű, ezért is írtam, hogy én is pont így voltam vele, segített a tudat, hogy nem velem van a baj és ez valamennyire normális. Ettől nem vagy rossz :D Nincs veled baj. És az sem baj, ha nem tudod mit akarsz. Persze valamennyire próbáld meg kitalálni, hogy egy irányvonalad legyen, amin el tudsz indulni, de nem kell előre megtervezni mindent. Én itt rontottam el, eléggé ráfeszültem, csomó energiát beletettem, hogy márpedig én előre ki fogok találni mindent, de így nyilván nem ment és csak még rosszabbul éreztem magam.
Ne várj arra, hogy meglegyen a tökéletes terv, a tökéletes munka vagy akármi, mert akkor csak elszalad egy csomó idő és ugyanott fogsz tartani. Ha még nem tetted meg, első lépésnek keresgélj a végzettségednek megfelelő mnkát. Nem baj, ha nem az lesz az igazi, de legalább addig is gyűjtesz tapasztalatot meg lesz fizetésed és ezzel is haladsz. Aztán úgyis alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!