Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van ezen az oldalon...

Miért van ezen az oldalon ilyen sok rosszindulatú és megkeseredett ember?

Figyelt kérdés
Néha olvasgatok itt, de volt rá példa, hogy én is feltettem egy teljesen hétköznapi kérdést, amire olyan válaszokat kaptam, hogy megdöbbentem. Vannak olyan, akik képeseket egy elírt betű miatt a másiknak neki menni vagy komolyabb témánál is olyan életképtelen választ adni, hogy nem érti az ember a miértjét. Maga az oldal tök jó kezdeményezés lenne, csak nem értem sokaknak miért kell így viselkednie?

nov. 20. 13:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%

Ez az anonimitás védelme, amit másnak a szemébe nem mernél mondani, itt következmények nélkül megteheted.

A másik a trollhangulat, hogy miket meg lehet kérdezni, milyen minőségű válaszokat lehet itt hagyni. Egy idő után átveszed a közhangulatot, és az anonimitás miatt eleve kisebb benned a gátlás. A toxikus felhasználók közül sem mindenki szórakozásból ilyen, hanem így vezeti le a felgyűlt napi stresszt magáról.

nov. 20. 13:40
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Mert hagyják, hogy legyenek. Amúgy én is szívesen kipaterolnám azokat a hozzászólókat, akik csak bomlasztják a közösséget.
nov. 20. 14:04
 3/13 anonim ***** válasza:
65%
Ugyan már, nem csak azért van ez, mert név nélkül megtehetik, szoktatok olvasgatni kommenteket facebookon? Szerintem sokkal durvább. Annyi szart kaptunk a nyakunkba az utóbbi tíz évben (nem csak belpolitikára gondolok), hogy az emberek kifordultak magukból.
nov. 20. 14:06
 4/13 anonim ***** válasza:
79%

Ez csak kifogás és felelősséghárítás. Mindenki saját életéért, viselkedéséért, hozzáállásáért felelős. Nem az adott politika tehet arról, hogy neked éppen ma milyen a hangulatod pl.

Itt az oldalon szerintem inkább az van, hogy itt bűntudat és következmények nélkül írhat bárki, bármit. Sokan tényleg trollkodásra használják, de teljesen úgy írnak, mintha valós lenne az, amit írnak,

úgy állítják be. Aztán, ha felhívják a trollkodásukra a figyelmet, hogy lebuktak, még nekik áll feljebb sokszor.

nov. 20. 14:16
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
Mert itt es hasonlo platformokon vezetik le a fusztraciojukat. ;-)
nov. 20. 14:19
 6/13 anonim ***** válasza:
57%

Jól mondják az előttem lévők. De sokan nevükkel, profilképükkel valós személyiségüket is felvállalva írják a baromságot a közösségi oldalakon.

De itt a gyakorin teljesen anonim emberek irkálnak, vagy akinek esetleg ott a neve, kitudja mennyire valós vagy sem, akkor is írják a rossz indulatú hülyeségüket.

Sokszor azon tudom magam felbosszantani ha valaki nem ír annyira helyesen és ezt a kommentelők zöme erősen megjegyzi.... de most komolyan nem értem ennek mi értelme. Mindenki hibázik, meg ez mégsem hivatalos hely arra hogy tényleg figyeljünk oda az utolsó vesszőre is akár.

Itt az lehet hogy sokan a felgyülemlett stresszt a mindennapokban, meg dühüket, itt vezetik le inkább.

Sokszor ha valaki kiír egy olyan kérdést ami inkább provokálás, és még a kommentelőknek reagálva tovább szítja a tüzet ez is egy fajta indulat levezetés a részéről, mert itt megteheti név és mindenféle profilkép nélkül.

De van aki csak pusztán szórakozásból irkálja az ökörségeit.

nov. 20. 14:19
 7/13 anonim ***** válasza:
62%
Főnök, kolléga cseszegeti őket a munkahelyen és itt vezetik le a feszkót. Vagy munkanélküliek ésbsok szabadidejük van.
nov. 20. 14:31
 8/13 anonim ***** válasza:
43%
#7 Igen es otthon ferj, feleseg, rokonok, gyerek altal vannak leuralva. ;-) :-D
nov. 20. 14:36
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagy következmények sincsenek, de az is felbátorít egyeseket, hogy nincs kint a valós nevünk, rólunk készült kép sem, így nem vagyunk beazonosíthatóak, tehát teljesen anonim az egész.

Alapból is sok a frusztrált, megkeseredett ember, de egy részük ezt nem meri offline elintézni, így ezt a neten teszi meg. Ez az oldal meg azért ideális erre a célra, mert legtöbben nem hagyjuk kint a nicknevünk, így az ilyesfajta kommentelők csak x/y anonim-ok.

Meg... ezt a trollkodást, rosszindulatot az elején kellett volna elkapni, és akkor nem nőtte volt ki magát akkora gonddá, mint ami ma, ezen az oldalon.

nov. 20. 16:14
 10/13 anonim ***** válasza:
61%
Gyakorin 90%-ban a maradek, serult, alja emberek vannak. Sajnos ez az evek tapsztalata.
nov. 20. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!