Miért élnek ennyire rosszindulatú, megkeseredett emberek ebben az országban?
Én is olvastam, szörnyű.
De azért ne általánosítsuk az egész országot a pesti tahókkal.
Az a baj, hogy sok magyar "olvasta a szakirodalmat", hogy a magyar ember frusztrált, türelmetlen, ellenségképkomplexusos, ideges stb és ezt kötelező érvényűen kartja magára nézve, mintegy feladatként ezt betartja és nem viselkedik másképpen.
No persze ez a fenti leiratom elég sok szarkazmussal átitatva próbál görbe tükröt tartani a mai magyar társadalomnak, én hiszek abban, hogy ez lehet másképp, lehet másképpen is élni. Ez fejben dől el. Van, aki követi a "magyarfrusztrált" és "magyarideges" stílust pl az autózásban, de vagyunk sokan, akik nem azonosolunk ezzel a sok értelmetlen negativitással. rajtunk múlik.
"De azért ne általánosítsuk az egész országot a pesti tahókkal."
Nyugodtan általánosíthatsz!
"hogy a magyar ember frusztrált, türelmetlen, ellenségképkomplexusos, ideges stb "
De most csodálkozol?
Nézd mér meg ezeket a törvényeket, az adórendszert, meg az egészen évtizedek óta dőzsölő korrupt bandát. És nincs kivétel!
Ez a parlamenti béremeléshullám is újabban mi?
Meddig bírja még a magyar gyomor?
Piedone nem kapott ennyi gyomrost egész karrierje során!
Miért van az, hogy amióta nem a ruszki, azóta a német meg az amerikai ugat bele, hogy a magyar mit csináljon meg mit ne?
Qrvára meglennénk az összes nélkül! Csak vámoltatni kellene aztán akinek nem tetszik az mehet az osztrák meg a svájci alpokon keresztül nyugatra!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!