Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka, hogy ilyen...

Mi lehet az oka, hogy ilyen lettem?

Figyelt kérdés
Nagyon zárkózott voltam mindig is, és gyereknek már eldöntöttem, hogy nem lesz családom, feleségem, de sajnos még barátom sincs senki

dec. 7. 18:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#10 ezt csak te tudod megválaszolni. Mindenesetre bármikor abbahagyhatod.
dec. 7. 20:33
 12/12 anonim ***** válasza:

Simán lehet, kérdező, hogy "csak" még nem találtad meg a saját társaságod, barátaid, akik megmutatnák, milyen szépek is lehetnek a mindennapok, milyen örömök vannak. A zárkózottságból nehéz kitörni, viszont érdemes lenne ennek orvoslásán elgondolkodni, amennyiben barátokat szeretnél - és nekem úgy tűnt, ez lenne az egyik cél.

Írtad, hogy nem ismered magad: ez is egy hosszabb út, viszont érdemes lenne minél hamarabb belevágni. Ki tudja, lehet, hogy találsz egy nagyon szuper hobbit, ami nemcsak, hogy betölti a mindennapjaid, de örömet is ad, és általa új embereket ismerhetsz meg.

dec. 7. 21:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!