Vissza kérnétek a pénzetek a helyemben?
Van egy 5 éves kislányom és gondoltam most az egyszer rendelünk neki házhoz Mikulást. Tudjátok vannak ezek a vállalkozók akik hirdetik magukat és ha fizetsz nekik akkor eljönnek.
Na mindegy, le lett beszélve minden, el is jött tegnap este. Viszont már eleve fél órát késett. 18-ra lett megbeszélve és 18.30-ra ért ide. Ez még mondjuk a kisebbik baj. A nagyobbik baj, hogy olyan rhadt erős cefre szag áradt róla, hogy az valami borzalom.
Tisztára be volt mákolva, beszédén is hallatszódott, hogy nem teljesen tiszta, a küszöbben majdnem felesett és a kislányom nevét se tudta megjegyezni. Emmának hívják és Grétázta.
Szerintetek megéri visszakérni a pénzt ezért? Ti visszakérnétek?
Nem kérném vissza.
Ha valahol lehetne értékelni, akkor mindezt leírnám róla. Ill. ha te ezt nyilvánosan leírtad, akkor nyilván terjedni fog a híre.
Végső soron ott volt, megtartotta, amiért odahívtad, csak rossz színvonalon. Én csak akkor kérném vissza a pénzt, ha mondjuk oda se jött volna.
Ill. a tanulságot levonnám, hogy legközelebb csak olyat rendelek, akiről van valami referencia. Vagy előtte egy hónappal kérdezd meg valamelyik gyerekszerető férfi ismerősödet, munkatársadat, hogy vállalna-e ilyet, hasonló összegért, mint amit most neki kifizettél.
Hát legközelebb kétszer meggondolom az biztos. Bár lehet, hogy így jövőre nem is csinálok ilyet.
#3 Ez egy magánszemély volt. Nem cégen keresztül működött. Szerintem nem is legálisan csinálta. De ezzel nem is lenne baj ha normális lett volna. De már mindegy, e van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!