Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináltatok a helyemben?

Mit csináltatok a helyemben?

Figyelt kérdés
Egyetemen hülyét csináltam magamból az egyik órán ahol referálni kellett. Nem jutottak eszembe a szavak előadás közben és hebegtem habogtam és ezzel annak a részét is tönkretettem akivel párban voltam. Pedig tanultam, készültem. A tanár leültetett aztán a szaktarsaim pedig jót mosolyogtak rajtam

okt. 29. 08:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
58%
Semmit nem csináltam a helyedben, mert nem voltam a helyedben.
okt. 29. 08:29
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, előfordul. 1 hét múlva senki nem fog emlékezni rá
okt. 29. 08:33
 3/14 anonim ***** válasza:
51%
En irtam volna egy jegyzetet es abbol puskaztam volna
okt. 29. 08:55
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Semmit, tanulsz belőle, legközelebb máshogy készülsz (jegyzet papír alapon, ppt megfelelő helyére, otthoni próba stb.)

Egy hét múlva senki nem fog vele foglalkozni

okt. 29. 09:03
 5/14 anonim ***** válasza:
69%

En kozepiskolaba mindig irtam puskat es ha nem is hasznaltam, de valamifele biztonsagot megis adott

Nem is ertem prezire hogy lehet jegyzet nelkul menni

Annal szarabb nincs amikor lefagysz

okt. 29. 09:11
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul ilyen, ne aggódj. Legközelebb írj jegyzeteket a diához, így lesz egy mankód, amit ha nem is használsz, tudod, hogy ott van, ha kell.
okt. 29. 09:14
 7/14 anonim ***** válasza:
43%
A jegyzet ezen nem segít, nekem mindig volt jegyzetem és minden alkalommal ugyanígy jártam. A jegyzet nem segít azon, hogy egy csomó ember bámul….
okt. 29. 09:15
 8/14 anonim ***** válasza:
23%
Akkor ne jegyzetet irj hanem egy 600 oldalas regényt
okt. 29. 09:16
 9/14 anonim ***** válasza:
53%
Nekem az nem segit hogy egyedul kell kimennem, az se erdekel hogy a masik srac nem szol semmit csak ne egyedul kelljen ott allnom, ha sokan neznek azt en se birom
okt. 29. 09:18
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Átérzem. Te többet fogsz rágódni rajta, a szaktársaid viszont egy hét múlva elfelejtik.
okt. 29. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!