Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mit csináltatok volna a...

Ti mit csináltatok volna a helyemben?

Figyelt kérdés
Pár éve történt átutazóban hogy egy rejtett erőforrás kést húzott rám és pénzt követelt, én meg odaadtam 10 ezer FT-ot ami nálam volt. Néha elgondolkozom helyesen tettem e , de arra jutottam hogy nem érte volna meg kockáztatni az életem.
2020. ápr. 12. 12:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Odaadod aztán meg amint lehetőséged nyílik rá vonaton kalauznál, rendőrnél jelented a dolgot.
2020. ápr. 12. 12:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom. Valószínűleg halálra rémültem volna és remegő kézzel odaadtam volna a pénzt. Kivéve, ha épp szuicid gondolatokkal a fejemben sétálgatok, mert akkor nem kizárt, hogy fapofával azt mondom neki, hogy oké, szúrj le, ha mersz. De valószínűbb, hogy gyorsan végiggondoltam volna és inkább odaadtam volna a pénzt így is. Aztán hívtam volna a rendőrséget.
2020. ápr. 12. 12:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg én is azt tettem volna, mint a #1-es, biztosan jelentettem volna amint tehetem. Egyébként remélem hogy a családod tud róla, velük is megbeszélheted!
2020. ápr. 12. 12:34
 4/4 anonim ***** válasza:
78%
Beparáztam volna, az tuti akkor, abban a pillanatban. Hiába is jutott most az eszembe 1-2 dolog, de leblokkoltam volna, az tuti.
2020. ápr. 12. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!