Mi volt a legnagyobb őrültség, amit csináltatok, aminek végül jó vége lett?
Egyszer még gimiben a padtàrsam mondta nekem, hogy aznap este menni fog a Balatonra, mert nyáron ott fog dolgozni, de úgy volt, hogy suli után azt a napot együtt töltjük, kiülünk, megiszunk egy üveg bort és beszèlgetünk. Így is lett, ràbeszèltem, bejött a városba, eltelt pár óra, hívta a főnöke, hogy ideje összekapni magát, mert mindjárt indul érte kocsival, és utazni fognak 350 kilomètert a Balatonig. Erre poènból mondtam neki, hogy megyek vele. Eltelt kb 5 perc, felhívtam a szüleimet és megkérdeztem, hogy mit szólnànak ahhoz, ha a hétvégén nem lennék otthon? Beszéltek a főnökkel aki kivitt minket kocsival és belementek, 1 óra múlva a kocsiban ültünk a padtàrsammal és a Balaton felè vettük az irányt. Életem legjobb hétvégèje volt. :D
Ugyan dolgozni mentünk, mert ablakokat mostunk, pakoltunk meg hasonlók egész hétvégén, de én soha nem nevettem annyit, mint akkor, és a legfontosabb: Akkor láttam èletemben először a Balatont.
Nem kérek kioktatàst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!