Mi lehet a megoldás az én életemre? Te mit tennél a helyemben? Most is azt érzem, hogy nem jó helyen vagyok jelenleg. Fiú vagyok
Most tanulok egy szakon, ami nem megy és be kéne fejeznem csak nem tudom hogy utána hová menjek.
Igazából a sport érdekelne.
Info szakra azért mentem most ősszel mert gyorsan kellet valami. De ez a irányzata nekem nehéz mert matek alapú :( Az érettségim megvan amúgy.
Kényszerbeteg vagyok, megakadok beszéd közben, kényszercselekvéseim vannak, furán gondolkodok, a mellkasom beesett ami pszichésen zavar (ezért is akarok sportolni hogy izmos legyek ne egy b@lfasz nyomi)
baratnőm nem volt és már azért hiányzik azért
célom az van a sportok terén csak a megvalósítása nem tudm merre induljak
20 vagyok
sportolok már régóta de nem segít csak a műtét szerintem
futok, úszok, focizok, biciklizek ezeket szeretem
Keress egy szakmát: asztalos, lakatos, műszerész, eladó, földműves, szállító....
És menj el dolgozni! A sport az csak a senkiháziknak való pénzkereset, aki semmihez nem ért.sajnos telenyomják reklámpénzzekkel, amiket a vásárlókkal fizettetnek meg.
A sport nem állít elő valós értéket.
Ne légy senkiházi!
A sport nem állít elő valós értéket? :D
Minden nap találni egy gyöngyszemet itt gyakorin...
Nos, a helyzet az, hogy a világon több százmillióan (vagy akár több milliárdan) sportolnak, akár alkalmi, akár rendszeres jelleggel, illetve (és ez a nagyobb réteg nyilvánvalóan) fogyasztják azt passzív módon. Tudod, létezik olyan, hogy olimpia meg labdarúgó világbajnokság (meg hatmillió egyéb verseny), amelyek olyan csekély összeget termelnek, aminek az összegét már nem is bírod kimondani, annyi nulla van mögötte :D
Persze, ha a te értelmezésedben az sem valós érték, hogy egészségmegőrző szerepe van, akkor igen nehéz bármit is mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!