Előfordult veletek, hogy nagyon tiltakoztatok valami ellen, majd mégis azt csináltátok, vagy aszerint jártatok el? Fel kellett adnotok egy erősnek hitt elveteket? Undorodom a protekciótól, viszont "kénytelen" voltam igénybe venni. Hogyan tovább?
A novella már nem kellett volna, anélkül is értjük a kérdést.
Volt egy főnököm, aki szart se csinált, és nagyon jó fizetést kapott érte. Megfogadtam, h nem leszek ilyen. Mit ad isten, őt kirúgták és én kaptam meg a pozícióját. Semmit nem kellett csinálnom, hatalmas fizetésért, és nem tiltakoztam egy percig se. Mentségemre legyen mondva, h én nem lettem paraszt, arra használtam a hatalmamat, h a dolgozók helyzetén is javítsak. A közvetlen kollégáim lettek a beosztottjaim ugye.
Így működik a világ. Hozzánk most vesznek fel valakit, akinek az apja egy társosztályon dolgozik. Már az interjú előtt ki lett mondva, hogy ha csak nem debil, ő lesz választva. 'Sajnos' nekem is mindenért meg kellett küzdenem, pedig úgy szerettem volna csak egy kis hátszelet néha.
Én nem ítéllek el... hiába tartja valaki az elveihez magát, senki nem fogja megveregetni a vállad érte, egy idő után meg befordul az ember, amikor azt látja, hogy semmire nem ment az elveivel. Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!