Cigány vagyok fehér a bőröm és magyar barátaim vannak én nagyon szeretném ha magyarnak születtem volna de mégis össze hasonlítanak a többivel! Pedig nem is ismernek! Mit tehetnénk ez ellen?
ha fehér a bőröd és magyar barátaid vannak, akkor hogy veszik észre, hogy cigány vagy ?
Persze ha minden második szavad dikk meg more akkor nem kérdeztem semmit..
akkor a barátod is cigány.. hiába fehér a bőre.
Itt a kultúra számít nem a bőrszín.
Előttem szóló: ne általánosíts. A primitívség első jele.
Kérdező: Ha értelmiségi szakon tanulsz, mindenkinek pofabe! Vannak kivételek is.
Miért kéne mindenkinek pofabe ha értelmiséginek tanul ?
Végülis oké.. tényleg nagy dolog, ha egy cigány kijárja az általánost..ha középiskolát is, az már csodaszámba megy, na de még ha főiskola is... az már tényleg a fehér holló esete.
Beszélj normálisan.. hagyd el a cigány szlengeket, beszélj úgy mint egy normális ember.. és akkor magyar lehetsz.
Osztom a többiek véleményét hogy légy büszke a származásodra :) Sose akarj a magyaroknak megfelelni és ne akarj magyar lenni a magyarok örülhetnének ha ilyen színes és szép kultúrájuk lenne mint a cigányoknak ;) A nagy magyaroknak meg üzenem hogy jó szórakozást a kiváló országukhoz ami nemsokára darabokra esik szét :)
Üdv. egy külföldi ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!