Otthagynátok az egyetemet a helyemben?
Persze. Tanulj inkább nyelvet vagy szakmát, így is lehet munkát találni
Nekem csak egy főiskolai diplomám van, az első 6 évben használtam, majd pályaelhagyó lettem. Azóta megélek a nyelvtudásomból.
“Lelkileg megviselt aminek most a levét iszom.”
Ha meg nem végzed el, akkor annak egész életedben inni fogod a levét. Sztem aludj még rá párat. Nyilván ha úgy érzed nagyon nem fog menni, akkor hagyd ott, de csak akkor.
Én még nem hagynám ott. Hatalmas váltás az egyetem gimi, középsuli után, amit nem mindig lehet hamar megszokni.
Nem tudom, milyen szakról van szó, mennyire tetszik neked eddig, mennyi sikerélményed volt, mennyire van jó/rossz állapotban az egészséged, mekkora a teherbírásod, de én a helyedben, amint lemenne a vizsgaidőszak teljesen, a felépülésre, meggyógyulásra koncentrálnék. Aztán szeptemberben megpróbálnám a következő félévet. Ha mégsem menne, szorgalmi időszak 3., vagy hányadik, hetéig úgyis tudod magad passziváltatni.
Egyelőre próbálkozz passzív félévvel. Sosem jó hirtelen felindulásból dönteni. Addig tanulj nyelvet, diákmunkázz időnként.
Ha pihenten úgy érzed, hogy akkor sem kell a szak, akkor hagyd ott,
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!