Hogyan reagáltatok volna az én helyemben?
Figyelt kérdés
A vonaton leszálláshoz készültem. Egy részeg fiatal pasi bámult az arcomba. Annak akivel volt, mondta, "hogy inkább nem mondok csúnyát. Ezután még gúnyolódott rajtam" Einsten beszólással. Akivel volt meg röhögött ezen úgy , hogy majd megszakadt. Nem reagáltam rá. Ugyanott leszálltak ahol én. De ott nem történt semmi. Mert én mentem tovább. Ez a fazon meg úgy be volt rúgva, hogy még nagyon haza menni se tudott túl könnyen. Egyébként semmi különös nincs a kinézetemen. Ha valaki erre gondolna. Ez a kötekedö pedig vagy 30 évvel fiatalabb nálam.júl. 22. 22:07
2/6 A kérdező kommentje:
Ugyan ezt tettem. Nem reagáltam.
júl. 22. 22:20
3/6 anonim válasza:
Reagálni ténylegesen úgy van értelme, ha fel vagy készülve arra, hogy eszkalálódik a helyzet.
4/6 anonim válasza:
Undorító véglény. Nem elég, hogy retkes részeg, még ő röhög máson. Ezekbe az oxigén is kár.
5/6 anonim válasza:
Hát mielőtt leszállok ráfújok egy kis paprikát.
6/6 anonim válasza:
Semmit nem reagáltam volna rá; sem szóban, sem testbeszédben. A részegek igen nagy százaléka imád kötözködni, vagy agresszív, dulakodásra kész. Nem is kezelem jól az ilyen helyzeteket, és nem is szeretném magam egy ilyenben találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!