Ti mit reagáltatok volna ebben a helyzetben? Az én helyemben? Másokkal is történt ilyen vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?!
Az öcsém sajnos nem a legjobb környéken jár iskolába és az iskola tele van rézbőrűekkel. Alapvetően ezzel semmi a bajom sincs ,nem vagyok az a tipikus előítéletes tipus.
Mai nap én mentem az öcsémért ilyenkor az iskolának van egy kicsi előtere ahol a szülök várhatnak a gyerekükre. Na én ide belépek nagykabátban és illedelmesen köszönök ahogy azt illik. DE ami ezután jött azt a legmerészebb álmaimban sem gondoltam. Egy roma anyuka megkérdezi: Kislányom terhes vagy? Én olyan mértékben lefagytam ,hogy kellet nekem megy pár másodperces hatás szünet mire rájöttem ,hogy mi is van. Próbáltam menteni a menthetőt és elkezdtem mentegetőzni ,hogy nem csak tele vannak a zsebeim kincsekkel (Metropol ,kesztyűk ,sapka stb.) Erre a válaszra mindenki hatalmas kacagásban tört ki és egyesek látványosan meg is könnyebültek. Én egyszerűen nem tudtam ,hogy ezzel most mi a fenét is akart. Egyszerűen szavakba nem lehet önteni azt az érzést amit akkor éreztem.
Amit érdemes tudni rólam ,hogy 14 éves lány vagyok. És mielőtt leírnátok a kommentekbe. NEM ,NEM VAGYOK TERHES 14 VAGYOK AZ ISTEN SZERELMÉRE. Ti mit tetettek volna ebben a gusztosos kis helyzetben? Mással is történt már ilyen? Nyugodtan hosszan is válaszolhattok :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!