Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Srácok, ti mit reagáltatok...

Srácok, ti mit reagáltatok volna a helyemben? 17/F

Figyelt kérdés
Barátnőmék(16 éves)lakására felmentünk,de csak elköszönni, egy kettesben töltött nap után, felmegyünk, az apja nyitott ajtót mesztelenül...nos én 17 éves srác fejével gondolkodva, nem akartam egy férfi pöc sét/se ggét látni,de lehet velem van a baj, hogy ennyire komolyan veszem, csak lesokkolt...ott mászkált mesztelenül,és picit elszörnyedtem, mert nálunk a családban ez nagyon nem megszokott, jó az egy dolog hogy kicsiként a gyerek együtt fürdik a szülővel,de én személy szerint apaként a 16 éves lányomnak nem mutogatnám a farkamat, se semmimet...szóval lesokkolódtam, és felháborodva mondtam barátnőmnek,hogy ez most mi a franc volt? én ennyire nemvagyok családtag, hogy apud mutogassa nekem a farkát...és még barátnőmnek esett rosszul,hogy közben csókolni akart(elköszönni) és én meg beszéltem, nem csókoltam vissza...ez most mi?

2014. márc. 6. 20:26
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
92%
Nézd a jó oldalát, biztos nem prűd a család, ha a vasárnapi ebédnél az asztalon dugtok se fog senki rinyálni...
2014. márc. 6. 20:28
 2/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D megpróbálom a jó oldalát nézni, de mégiscsak furcsa...nincs megszokva, nem sok családban vannak így
2014. márc. 6. 20:29
 3/24 anonim ***** válasza:
Primitív az apja.
2014. márc. 6. 20:33
 4/24 anonim ***** válasza:
53%
Lehet büszke rá, meg egyszerűen kényelmes neki és természetesnek veszi, néha én is egy szál brében nyitok ajtót a postásnak, bár azóta lesütött fejjel köszön az utcán, de szerintem csak azért mert neki kisebb van
2014. márc. 6. 20:33
 5/24 A kérdező kommentje:
Igen, elég primitív az apja, több tényező is elárulja...pl az hogy egy érzéketlen barom sokszor,amolyan mindenre szarok kemény legény.
2014. márc. 6. 20:36
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy téged akart elijeszteni :D Vagy egyszerűen csak megmutatta ki a főnök :D :D
2014. márc. 6. 20:38
 7/24 A kérdező kommentje:
Hát, azért megnéztem, mert miért ne :'D és...szerintem nem ő a nagyfőnök, ne a farkával emberkedjen, a tetteivel. Bárcsak neki is elmondhatnám így :'D
2014. márc. 6. 20:39
 8/24 anonim ***** válasza:
Ne törődj vele, ha bejön a csaj akkor nincs, csak máskor köszönj el az ajtóban és inkább nálatok találkozzatok ha nem akartok szafaládé partit, szar ügy ha smacizás közben egy másik kobra is les rátok
2014. márc. 6. 20:40
 9/24 anonim ***** válasza:
akkor nincs gáz*
2014. márc. 6. 20:40
 10/24 anonim válasza:
Hát szerintem is nagyon perverz ez a dolog.Rögtön felmerül az emberben az a kérdés:hogy mi történhet itt még ami nem publikus.
2014. márc. 6. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!