Srácok, ti mit reagáltatok volna a helyemben? 17/F
Figyelt kérdés
Barátnőmék(16 éves)lakására felmentünk,de csak elköszönni, egy kettesben töltött nap után, felmegyünk, az apja nyitott ajtót mesztelenül...nos én 17 éves srác fejével gondolkodva, nem akartam egy férfi pöc sét/se ggét látni,de lehet velem van a baj, hogy ennyire komolyan veszem, csak lesokkolt...ott mászkált mesztelenül,és picit elszörnyedtem, mert nálunk a családban ez nagyon nem megszokott, jó az egy dolog hogy kicsiként a gyerek együtt fürdik a szülővel,de én személy szerint apaként a 16 éves lányomnak nem mutogatnám a farkamat, se semmimet...szóval lesokkolódtam, és felháborodva mondtam barátnőmnek,hogy ez most mi a franc volt? én ennyire nemvagyok családtag, hogy apud mutogassa nekem a farkát...és még barátnőmnek esett rosszul,hogy közben csókolni akart(elköszönni) és én meg beszéltem, nem csókoltam vissza...ez most mi?2014. márc. 6. 20:26
1/24 anonim válasza:
Nézd a jó oldalát, biztos nem prűd a család, ha a vasárnapi ebédnél az asztalon dugtok se fog senki rinyálni...
2/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D megpróbálom a jó oldalát nézni, de mégiscsak furcsa...nincs megszokva, nem sok családban vannak így
2014. márc. 6. 20:29
4/24 anonim válasza:
Lehet büszke rá, meg egyszerűen kényelmes neki és természetesnek veszi, néha én is egy szál brében nyitok ajtót a postásnak, bár azóta lesütött fejjel köszön az utcán, de szerintem csak azért mert neki kisebb van
5/24 A kérdező kommentje:
Igen, elég primitív az apja, több tényező is elárulja...pl az hogy egy érzéketlen barom sokszor,amolyan mindenre szarok kemény legény.
2014. márc. 6. 20:36
6/24 anonim válasza:
Lehet, hogy téged akart elijeszteni :D Vagy egyszerűen csak megmutatta ki a főnök :D :D
7/24 A kérdező kommentje:
Hát, azért megnéztem, mert miért ne :'D és...szerintem nem ő a nagyfőnök, ne a farkával emberkedjen, a tetteivel. Bárcsak neki is elmondhatnám így :'D
2014. márc. 6. 20:39
8/24 anonim válasza:
Ne törődj vele, ha bejön a csaj akkor nincs, csak máskor köszönj el az ajtóban és inkább nálatok találkozzatok ha nem akartok szafaládé partit, szar ügy ha smacizás közben egy másik kobra is les rátok
10/24 anonim válasza:
Hát szerintem is nagyon perverz ez a dolog.Rögtön felmerül az emberben az a kérdés:hogy mi történhet itt még ami nem publikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!